LIFE1 Corvin Wellness

1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Nyitva tartás:
H-P: 6.00-22.00 Sz-V: 8.00-20.00
+36 70 331 3133, +36 1 951 1789
Megközelítés

Fehér Niki

0

Edző

Végzettségek:

  • bodyART DYNAMIC, FLOW trainer
  • bodyART BASIC trainer
  • deepWORK basic trainer
  • IWI Preventív gerinc- és stretching edző
  • IWI Sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanácsadó
  • IWI Aerobik Edző

Specifikumok:

  • bodyART
  • deepWORK

Magamról

2002 óta sífutok, azért kezdtem el anno aerobik órákra járni, hogy télre, a nem kevés kondit igénylő sportomhoz jó formában legyek. Észrevétlenül magával ragadott a csoportban végezhető órák energiája, az életem részévé vált a csoportos edzésekre járás.  A tanári vénámat 2007 nyara óta a nordic walking oktatásban, és 2013 óta aerobik órák tartásában is kamatoztatom. Annak örülök legjobban, ha a tanítványaimon látom, hogy folyamatosan megszabadulva a mindennapi gondoktól, stressztől, kipirulva mosolyognak az oktatás alatt, miközben a mozgásuk szinte észrevétlenül tökéletesedik. Jelszavam a prevenció, célom, hogy a vendégek  jól érezzék magukat, de el is fáradjanak az óráimon. Célom a szakmai finomságok folyamatos elsajátítása, és a fejlődés. Imádok oktatni, és imádom, ha látom az eredményét is! 

BodyART és zsírégető órákon várlak benneteket szeretettel!

De mi is az bodyART? Amikor az erő a tudatossággal találkozik. A BodyART funkcionális tréning, ami azt jelenti, hogy olyan mozdulatok vannak benne, amelyeket a hétköznapokban is végzünk. A BodyART órákon a saját testeden kívül semmilyen más eszközt nem kell használnod. Hidd el, az edzés így sem sétagalopp, garantáltan le fogsz izzadni! Teljes testgyakorlatokat használunk, mint a jógában. Az egész rendszer a jin-jang elvén alapul: a mozdulatokat mindig a belégzés-kilégzés ritmusára és tempójára végezzük, ezzel biztosítjuk az összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között! Fokozza a rugalmasságot, erősíti a mély- és felületi izmokat, egyszerre valósul meg a tréning hatás, a nyújtás, az ellazulás, és energetikailag is rendbe tesz!Kiválóan alkalmas stressz oldásra, tartásjavításra, ha erősödni akarsz, nyújtani, alakot formálni, a testtudatot fokozni. 

A zsírégető órákon a folyamatos, alacsony-közepes intenzitású mozgással biztosítjuk, hogy a szervezet a zsírokból nyerje az energiát, mozgósítsa a zsírraktárakat. Az órán változatos, az összes izomcsoportot átmozgató gyakorlatokat végzünk, a step aerobik alaplépéseit kombináljuk egyszerű koreográfiában kézi súlyzók használatával. Ezt megfűszerezzük saját testsúlyos, gumiköteles, esetleg flexi baros alakformáló gyakorlatokkal. Így válik teljessé a test kondicionálása.

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció