LIFE1 Corvin Wellness

1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Nyitva tartás:
H-P: 6.00-22.00 Sz-V: 8.00-20.00
+36 70 331 3133, +36 1 951 1789
Megközelítés

Osvaldo Zequeira Betancourt

0

Edző

 

Végzettségek
  • Aerobik Sportedző
  • ZUMBA Instruktor
  • Gymstick Muscle Sportedző
  • Havannai Urselia Díaz Báez Szakirányú Felsőoktatási Intézmény

Specifikumok:

  • Salsa Fitness

Magamról

Mottó:

„La vida es una sola y hay que vivirla disfrutarla y bailar!” - Éld úgy az életed, hogy élvezd és táncolj!”

Magamról

Havanna legrégibb negyedében, Cerro-ban születtem, a kubai zene és tánc szülőhazájában. A zene, a ritmus és a tánc az életem, a mindennapjaim része. Hitem és meggyőződésem az élet és az emberek szeretete. Otthonomban a tánc és a zene a legerősebb jellem- és közösségformáló erő, az emberek ezzel fejezik ki érzéseiket, optimizmusukat, jövőbe vetett hitüket.  Ezt a pozitív életérzést szeretném átadni mindenkinek, aki velem együtt táncol.

2011-ben alkottam meg a Salsa Fitness koncepciót, mely a kubai salsa, a merengue, a bachata, a cha-cha-cha, az afrokubai rumba, a mambo és a reggaetón alaplépéseire épül. Hangsúlyt helyez a ritmusérzék fejlesztésére, miközben tánckoreográfiák követik egymást. Cél, hogy a jó hangulat mellett minden testrészt átmozgassunk, tudatosan formáljuk a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, és javítsuk az állóképességet.

A Life1 edző csapatának 2012 márciusa óta vagyok tagja. Salsa Fitness óráinkat keddenként 20.30-tól és vasárnaponként 16.00 órától látogathatod! :-)

Az aktuális híreket, bejegyzéseket figyelemmel követheted a www.facebook.com/SalsaFitness oldalon.

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció