LIFE1 Corvin Wellness

1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Nyitva tartás:
H-P: 6.00-22.00 Sz-V: 8.00-20.00
+36 70 331 3133, +36 1 951 1789
Megközelítés

Erősítés

A Life1 klubokban a súlyzók mellett a test majd minden izomzatának fejlesztéséhez megfelelő géppark található.

Az erősítő gyakorlatok során a súlyok és a gravitáció kombinált hatása segíti az izmok kiépítését és megerősítését.

Az erősítő gyakorlatok három fő kulcselemből állnak: magából a súlyból, a gyakorlatok ismétlődéséből és a gyakorlatok közötti periódusokból. Fontos, hogy fokozatosan emeld a terhelést a rendszeres edzések során; fejlődésed így napról napra követhető és nem terheled egyszerre a testedet! Ha bizonytalan vagy a számodra megfelelő gyakorlatsorok összeállításában, kérd személyi edzőink segítségét!

Tévhit, hogy az erősítés a férfiak nehéz súlyokkal való edzései lennének csupán, hiszen az erősítő gyakorlatsorok mindenki számára hasznosak: növelik az izmok és csontok erősségét illetve az erőnlétet, formálják a testet és zsírégető hatásuk is van.

A Life1 géppark összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő, akár a több évtizede edző vendégek is találjanak számukra megfelelő gépeket. A géppark nagy részét az 1979 óra fitness gépeket gyártó amerikai óriáscég, a Star Trac gépei alkotják, ezeket egészítettük ki más gyártók gépeivel. A Star Trac gépeken hologrammos segítséget találsz a megfelelő gyakorlatok elvégzéséhez.

A Life1 számára kiemelten fontos a higiénia és a tisztaság! Klubjainkban több ponton találtok fertőtlenítőszert és papírtörlőt – kérjük, hogy a gépek használata után töröljétek át azokat, hogy a következő vendég is higiénikus állapotban találja! Köszönjük!