Ajánlataink cégeknek

Céges klubtagság – személyre szabott ajánlatok

A munkavállalók mozgásáról, sportolásáról való gondoskodás az első lépés ahhoz, hogy a céged egészségesség váljon.

Az a rengeteg pozitív élmény, felszabadult óra, amelyben vendégeinknek része van, kifejti pozitív hatásait a munkájuk során is.

A sportolás támogatásának előnyei:

  • az aktív mozgás jelentős hatással van a munkavállalók motivációjára
  • pozitív hozzáállás, nagyobb munkakedv, eredményesebb munka
  • csökken a napi munkával járó stressz
  • csökken a mozgásszegény életmóddal járó betegségek rizikója, kevesebb betegszabadság várható
  • várhatóan nagyobb munkamorál, életerő és energiaszint
  • nagyobb a munkavállalói lojalitás

Flexibilis szerződéscsomagok: a szolgáltatáscsomagokat igény és költséglimit szerint állítjuk össze.

  • Dolgozóid az összes Life1 klub (Life1 Corvin Wellness, Life1 Nyugati Fitness és Life1 Pécs Fitness) közül is választhatnak! Bérletük érvényessége alatt járhatnak a Corvin Wellness-be úszni vagy számukra tetsző csoportos órákra, amellett, hogy a rendszeres edzéseiket a Nyugati Fitness-ben gyakorolják, valamint edzhetek a pécsi klubban, ha Pécsre látogatnak. A céges all in bérletekkel minden Life1 klub napi összesen két alkalommal látogatható a bérlet érvényessége alatt.
  • Ha céged kisebb költségkerettel rendelkezik, lehetőség van megosztott fizetésre is: a kiválasztott szolgáltatáscsomag a cég által meghatározott összeggel támogatott; a különbözetet pedig a munkavállalók fizetik a szolgáltatás igénybevételekor

Extrák

A közös élmények összehozzák az embereket: klubjaink céges rendezvények, sportnapok, csapatépítő tréningek helyszínéül is szolgálhatnak. Felkészült szakmai csapattal, változatos programokkal várjuk csapatodat!

Az ülőmunka és a stressz okozta feszültségek által keletkező fájdalom és mozgásbeszűkülés oldásának és megszüntetésének érdekében masszőreink igény esetén, külső helyszíneken, irodákban fél-egy órás masszázs keretében frissítik fel Téged és Kollegáidat.

Kapcsolat:

Life1 Corvin Wellness

Molnár Dóra értékesítási képviselő

email: dora.molnar@life1.hu

telefon: +36 70 332 0334

Life1 Nyugati Fitness

Bellavics Gergely értékesítési képviselő

email: gergely.bellavics@life1.hu

telefon: +36 70 686-5515

Life1 Pécs

Knippl Antal

email: antal.knippl@life1.hu

telefon: + 36 70 978 48 39


Marketing

A Life1 klubokat azért hoztuk és hozzuk létre, hogy mozgásformák számos változatát biztosítsuk; célunk, hogy vendégeinknek segítsünk aktívvá válni, törekedni az egészséges életformára.

A Life1 klubok remek lehetőséget biztosítanak azon cégek, márkák számára, akik egészséges szemléletű, sportos beállítottságú, fizetőképes és igényes célcsoportot hatékonyan és gyorsan elérni. Egyedi hirdetési felületeink a célcsoport bensőséges kikapcsolódás közbeni találkozását garantálja partnereink márkáival, hirdetéseivel.

Nyitottak vagyunk kreatív, egyedi megjelenésekre, eseményekre, de jó hírnevünknek megőrzése érdekében fenntartjuk a jogot, hogy kizárólag a Life1 arculatának és egészség tudatos filozófiájának megfelelő márkáknak és cégeknek biztosítunk reklámfelületet.

Kapcsolat:

Pató Viktória

email: viktoria.pato@life1.hu

telefon: +36 70 373 3903