Cardio géppark

Klubjainkban a legnépszerűbb cardio gépek (futópadok, biciklik é ellipszisjárók) TV képernyővel vannak felszerelve, így edzés közben interaktív szórakozási lehetőséget is nyújtanak.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, milyen gépeken edzhettek nálunk.

A klubok felszereltsége eltérő lehet.

Frevola futópad

Az egyik legnépszerűbb cardio gép: a legtermészetesebb mozgásokat, a gyaloglást és futást végezhetjük rajta.A Life1 Corvin Wellness klubban a ma egyik legmodernebb, interaktív szórakozást is nyújtó Frevola futópadokon edzhettek.Számos edzésprogram, automata sebesség kontroll, TV funkció, IPOD és USB csatlakoztatási lehetőség.

Star Trac futópad

Az egyik legnépszerűbb cardio gép: a legtermészetesebb mozgásokat, a gyaloglást és futást végezhetjük rajta. Számos dolgot beállíthatunk (sebesség, dőlésszög); 12 edzésprogram közül választhatunk, valamint saját futó programot is tervezhetünk. HD felbontású képernyővel van felszerelve; beépített IPOD és USB csatlakoztatási lehetőséggel saját zenét is hallgathatunk edzés közben.

Star Trac elliptikus cross trainer

A kar a váll és a törzs izmainak igénybe vételével átfogó, a teljes testet átmozgató edzést tesz lehetővé. A gép a sífutás mozdulatait imitálja. 8 edzésprogram közül választhatunk. HD felbontású képernyővel van felszerelve; beépített IPOD és USB csatlakoztatási lehetőséggel saját zenét is hallgathatunk edzés közben.


Star Trac step gép

A hölgyek kedvence: rendszeres edzéssel formás popsi, vádli és combok az eredmény!

Star Trac háttámlás kerékpár

Felépítésében és az ülés pozíciójában tér el a megszokott kerékpártól: ez a típus jóval kényelmesebb, de a tekerés módja ugyanaz.  Állítható, így mindenki kiválaszthatja a számára legkényelmesebb üléspozíciót. 10 edzésprogram közül választhatunk. HD felbontású képernyővel van felszerelve; beépített IPOD és USB csatlakoztatási lehetőséggel saját zenét is hallgathatunk edzés közben.

Star Trak kerékpár

A kerékpáron való tekerés fokozza a szervezet vérellátottságát és javítja az állóképességet, használata alsó testünket edzi.

Star Trak lépcsőzőgép

A lépcsőzést imitálja, de a lépcsőzőgépen történő edzés jóval ízületkímélőbb. A lépcsőzőgépen csak felfelé tudunk haladni így nem terheljük feleslegesen a térdízületünket. A helyesen kivitelezett mozgással rengeteg kalóriát égethetünk el, és még a lábunkat és a farizmunkat is formáljuk. 11 program közül választhatunk, és olyan híres lépcsőket is megmászhatunk, mint a Pisai ferde torony.

Star Trac Spinner NXT spinning bicikli

Spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt! Szeretettel várunk spinning óráinkon!

Az indoor cycling egy izgalmas, üdítő edzésforma, amely kiváló az állóképesség fejlesztésére, a keringési- és légző rendszer egészségi szintjének növelésére és a mindennapi stressz leküzdésére. Ízületkímélő mozgásforma. Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok helyes beállítására és a tekerési technikák tökéletes kivitelezésére.

Concept2 E evezőgép

Edzi a kart, a lábat, a mellkast, a hátat, a hasat - és még az agyat is. Az evezés hatékony és ritmusos mozgásán keresztül az egész testet átfogó tréninget biztosít.

A Concept2 E evezőpad kiérdemelheti a Világ legjobb evezőgépe címet; még az amerikai hadsereg és a NASA is ezt használja.

 

Jacob's Ladder hegymászógép

Az egész testet átmozgató gép, amely a hegymászást imitálja. Mindenki saját edzettségi állapotának megfelelően tudja használni. Rövid időn belül nagyon sok kalóriát elégethetünk használatával!

Jeleleg a Life1 Corvin Wellness Klubban elérhető.

KRANKcycle

A felsőtesttel való tekerés ismeretlen mozgásformának számít, hiszen szinte minden kardió mozgást idáig lábbal végeztünk. Akár egy műtét, vagy bármilyen alsótesti sérülés után olyan kiváló alternatíva a KRANKcycle®, amivel használója tehermentesített lábbal dolgozhat a keringési rendszerének fejlesztésén. Ideális várandós kismamáknak, idősebbeknek illetve kerekes székes vendégeknek.

Jeleleg a Life1 Corvin Wellness Klubban elérhető.