Böhm Éva

0

Edző

Végzettségek:

  • gerincjóga oktató (Mandala jógastudio)
  • gyerekjóga oktató (Mandala jógastudio)
  • sportoktató (testépítés-fitnesz)

Specifikumok:

  • Gerincjóga
  • Pilates

Magamról

Az első találkozásom a jógával -  egy csodálatos oktatónak köszönhetően - meghatározó volt. Megtapasztalhattam többek között, hogy milyen a „csakis a gyakorlásra történő koncentráció” vagy a mozdulatok és a légzés összhangjának fontossága. Ismeretlen világ volt, de talán csak percekig.

Az idő múlásával, már némi gyakorlattal valamint tapasztalásokkal és felismerésekkel felvértezve, egyértelművé vált számomra, hogy nem csak gyakorlóként hanem oktatóként is szeretném folytatni ezt a történetet.

Tarts velem, hogy hozzájárulhassak tested és testtudatod fejlődésedhez valamint ahhoz, hogy egy időre a termen kívűl hagyhasd a problémákat és csak magadra figyelhess. Ezek elérését igyekszem a gyakorlás ideje alatt a legjobb tudásom szerint biztosítani Neked.

Nyitott személyiség lévén, nagyon fontosnak tartom az órák alatti közvetlen, barátságos légkör megteremtését, hogy érezd igazán jól magad és még akkor is örömöd leld a gyakorlásban, ha az ott és akkor egy kicsivel nehezebben menne.

Remélem találkozunk!


Beszélt nyelvek: angol

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció