Kenyeres Adrienn

0

Edző

Végzettségek:

  • Testnevelési Egyetem Rekreáció és Egészségfejlesztés szak
  • TRX Sports Medicine Suspensiors Training Course
  • Mobilizációs tréning-Testakadémia Training System
  • Funkcionális Táplálkozási Referens (AvaloMedica®)

Specifikumok:

  • Full kondi
  • TRX

Magamról

Kenyeres Adrienn vagyok, csoportos óraadó a Life1 Corvin Wellnessben, elsősorban full kondi és TRX órákat tartok.

Motiváltságom, lendületességem, emberközpontúságom és folyamatos fejlődési vágyam segít azon célom eléréséhez, hogy vendégeim a sport hosszútávú szerelmeseivé váljanak. Munkám során szeretném átadni a mozgásból fakadó örömteli érzést. Napról napra arra törekszem, hogy óráim minél hatékonyabbak és sokoldalúbbak legyenek, amivel eleget tehetek vendégeim elvárásainak és egyéni igényeinek is.

Az emberekkel való foglalkozás számomra lételem. Edzőként az egyik legfontosabb feladatomnak a csoport motiválását érzem. Úgy gondolom, hogy a csoportos órák egyik pozitívuma és egyben előnye, hogy egymást támogatjuk a kitűzött célok elérésében.

Leghatékonyabb edzésnek a funkcionális edzéseket tartom, melyek által átfogóan megdolgoztathatunk minden izomcsoportot. Óráim során magas intenzitású állóképesség-fejlesztő és erőfejlesztő gyakorlatok váltják egymást, így komplex terhelést kap szervezetünk.
TRX óráimon adott az eszközhasználat, de szívesen kombinálom magas intenzitású  köztes gyakorlatokkal és más eszközökkel a feladatsorokat (súlyok, kettlebell, szalag).
Full kondi óráimon is különböző intenzitású gyakorlatok váltják egymást, akár eszközzel vagy nélküle. Így legyen szó testsúly-csökkentésről, erőfejlesztésről, állóképesség-fejlesztésről, mindig a változatosságra törekszem.

Mottóm az edzéseken: „Egy intenzív csoportos óra arra való, hogy a csapat többi tagjával együtt leküzdd saját határaidat és haladj a kitűzött célod felé…”

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció