Ladies' room

Melyik hölgy ne érezte volna már úgy, hogy minden szem rátapad bizonyos gyakorlatsorok, nyújtások végzése alkalmával? Első edzések alkalmával, illetve ha még nem teljes magabiztossággal végezzük el a feladatokat, lehet olyan érzésünk, hogy mindenki észreveszi, hogy még nem tökéletes a mozdulat, vagy hogy azt gondolhatják, ügyetlenek vagyunk.  Ez természetesen sokkal ritkábban fordul elő, mint ahányszor átfut az agyunkon. A Life1 célja, hogy egyetlen hölgyvendég se érezze magát kellemetlenül, ezért elsőként a Life1 Pécs Klubban egy, a nyitott fitness területektől az adott lehetőségekhez képest elszeparált, nem belátható területet biztosítunk, ahova csak hölgyek léphetnek be.

A ladies room egy nyugodt, békés helység hölgyvendégeink részére: bordásfalat, labdákat, súlyzókat, különböző erősítő és aerobic eszközöket biztosítunk a gyakorlatok nyugodt elvégzéséhez. Kiváló helyszín személyi edzésre is!

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!