Alács Gabriella

0

Masszőr

Végzettségek:

  • Svédmasszőr- Masszázs Oktatási Központ
  • Svédmasszőr 2. - Masszázs Oktatási Központ

Specifikumok:

  • Masszázs

Magamról

Sportos, erős masszázs... ez a fő profilom.

Mindamellett úgy gondolom, hogy lélek és test egy. Ugyanolyan hangsúlyt kap a vendégeimmel való kapcsolataimban érzelmi világuk, mint testük üzenetei. Ettől tud élmény lenni a masszázs.

Profilomba a frissítő aromaterápiás-, az egész testes svédmasszázs, az erősebb sportmasszázs, talp- és hátmasszázs, és a cellulit-masszázs kezelések tartoznak. Kezeléseim célja az izmok erőnlétének javítása, fokozása, a jó közérzet fenntartása, valamint a fájdalommentes, könnyed mozgás elérése a mindennapokban. Lelkiismeretesen végzett munkámmal célom, hogy aki egyszer eljött hozzám, az elégedetten távozzon, s érezze, hogy kapott valamit, amit magával vihet testében-lelkében.

Az általam alkalmazott masszázst különösen ajánlom azoknak, akik rendszeresen sportolnak, az edzés elött és után, annak érdekében, hogy megelőzzük a sérüléseket, vagy az izomlázat. De már kisebb sérülések, húzódások esetén is segítség lehetek.

Fontos lehet a masszázs annak is, aki munkája révén mozgásszegény életmódot folytat. Az egész napi görnyedt, merev tartás letapasztja az izmokat és idővel ez fájdalomforrássá alakul.

Természetesen, akik problémamentesek, és csak relaxálva, testet-lelket pihentetnének, Őket is szívesen várom.

 

Tekintsd meg Gabi bemutatkozó filmjét ITT!

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció