Spinning

 

Mindegy, hogy milyen az edzettségi állapotod, biciklit tekerni mindenki tud!

Legyél akár hardcore biciklista, vagy legyen ez az első alkalom, hogy kipróbálod az indoor cycling edzéseket, örömmel látunk a Life1 klubok spinning termeiben!

Égesd velünk a kalóriákat, fejlesszük az izmainkat és felejtsük el a stresszt!

Az indoor cycling egy motiváló, pörgős csoportos óra típus, amelyek alkalmával egy speciális biciklin tekerünk az energiát adó zenék ritmusára.

Szórakoztató és nagyon hatékony! Minden izmot megmozgat és fitté tesz!

Az indoor cycling egy izgalmas, üdítő edzésforma, amely kiváló az állóképesség fejlesztésére, a keringési- és légző rendszer egészségi szintjének növelésére és a mindennapi stressz leküzdésére. Ízületkímélő mozgásforma. Nagy hangsúlyt fektetünk a kerékpárok helyes beállítására és a tekerési technikák tökéletes kivitelezésére.

Egy tipikus indoor cycling órán az edző vezetésével azokat a mozgásokat hozzuk be a spinning terembe, amelyek terepen, a szabadban való biciklizés közben is felmerülnek: hegymenet, sprint, szakaszos gyorsulás stb.

Az edzéseket a legújabb zenék és a mindig új kihívások teszik változatossá. 


Válassz indoor cycling óratípusaink közül és foglalj előre bringát MYLIFE1 fiókodban!

A Csoportos Órafoglalási Szabályzatot az Órarend menüpont alatt találod.
Interval cycling

Az interval megnevezés az intervallum szóból származik, melynek szakasz a jelentése. Ez a Spinracing óra ezen az elven alapul, vagyis tervszerűen változó szakaszokra bontja az edzést, terhelési és pihenőidőkre, ahol a pihenés mindig aktív pihenést jelent. Ez azt takarja, hogy a mozgást nem hagyjuk abba teljesen erre az időintervallumra, csak kisebb intenzitással folytatjuk tovább a következő terhelésig. Számos előnye van ennek a fajta edzésmódszernek, ilyenek az állóképesség fejlődése, az energiafelhasználás fokozódása, vagyis hatékony zsírégetés, valamint a teljesítmény növelése.

További részletek...

Edzők

Spinning

A spinning csoportos, a zene ritmusára végzett teremkerékpár edzés, melynek segítségével kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárki elérheti céljait! Kiváló az állóképesség fejlesztésére, a keringési- és légzőrendszer egészségi szintjének növelésére és a mindennapi stressz leküzdésére. Az edzés során nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is erősebbek lesznek a vendégek. A SPINNING® edzésen nincs bonyolult koreográfia, így minden vendég saját magára tud figyelni. A terhelés mértéke kizárólag az egyén döntése! Az óra speciális, SPINNER® kerékpárokon zajlik, 45-50 perc tekerésből és az azt követő nyújtásból áll. Tekintsd meg a  Life1 Fitness Pécs Spinning bemutató filmjét ITT!

További részletek...

Edzők

Spinning Intenzív

Olyan Spinning óratípus ahogy elnevezése is ezt mutatja: intenzívebb,nagyobb,erősebb terhelést ad a résztvevőknek. Haladóbbaknak, edzettebbeknek ajánljuk elsősorban.

Edzők

Spinracing

Zenés, csoportos, kerékpáros, aerob edzésprogram,szórakoztató, hatékony és látványos. A Spinracing edzés módszer tartalmaz (természetesen a láb edzésén kívül) a felső testre vonatkozó gyakorlatokat is, így a teljes testet átmozgatja. A zenének fontos szerep jut edzés alatt, alapvetően meghatározza a gyakorlatok jellegét. A Spincacing-ben a hangsúly a kontrollált folyamatokon van: edzés közben tudatosan irányítod a: légzést, intenzitást, magát a tested és még a tudatodat is. Spinracing edzésnek nagyon sok pozitív élettani hatása van: gazdaságosabb szívműködés, alacsonyabb nyugalmi pulzus, gyors pulzusmegnyugvás rugalmasabb érrendszer nő a vér oxigén felvevő képessége javuló állóképesség-javul a közérzet, nő az önbizalom oldja a stresszt,csökkenti a depresszió tüneteit javuló teljesítőképesség az élet minden területén testsúly kontroll, jó megjelenés, kisugárzás közösségi tevékenység Tekintsd meg a Life1 Fitness Pécs Spinracing bemutató filmjeit Sólymos Vikivel, vagy a budapesti klubok Spinracing videóját Kilin Tamással!

További részletek...

Edzők

Video cycling

Egyedisége ennek a Spinracing órának abban rejlik hogy az órán egy projectorral látványos utakat, tájakat tudunk kivetíteni a spinnerekkel szembeni falra, így a tekerés máris hangulatosabb, látványosabb, szórakoztatóbb (tudunk akár a Francia Alpokban, Dél Afrika tengerpartján vagy éppen Hawai szigetén bringázni egy órát).   Tekintsd meg a budapesti klubok Video cycling bemutató filmjét ITT!

További részletek...

Edzők

Zsírégető cycling

Ezen a Spinracing órán végig alacsony és közepes intenzitású a terhelés,a teljes tréning alatt a zsírégető pulzustartományban dolgozunk,ami a maximális pulzusszámunk 60-70%-a.

Edzők