Baki Balázs

0

Személyi edző

Végzettségek:

  • Testépítés-fitnesz sportedző – International Wellness Institute
  • Trigger-pont terápia
  • MLSZ labdarúgó játékvezetői vizsga
  • Okleveles közgazdász – Nyugat-magyarországi Egyetem
  • Közgazdász (BSc) – University of Hertfordshire

Specifikumok:

  • Személyi edzés

Magamról

Üdvözöllek, Baki Balázs vagyok, remélem az alábbi sorokkal tovább segíthetlek elhatározásodban.

Gazdasági végzettségem ellenére mindig is a sport határozta meg a mindennapjaimat, ez a hobbim, szenvedélyem. Ennek alapjait, kultúráját az egyik legsokrétűbben fejlesztő labdarúgással és atlétikával szereztem meg. Ezt követően rövid ideig testépítéssel és súlyzós edzéssel foglalkoztam.

Később az Egyesült Államokban szerzett amerikai futball és atlétika tapasztalatokkal felvértezve új megvilágításba került az edzés gyakorlata. Így az érdeklődésem elsősorban az alapvető, természetes mozgásminták erősítésének irányába, a funkcionális mozgás/készség megszerzésére összpontosult, mely elengedhetetlen követelménye a rá épülő erő- és gyorsaságfejlesztésnek. A sportolás világában utóbbiak elsajátítása prioritást élvez minden más sportkészséggel szemben, mely ugyanakkor nem csak a dinamikán alapuló sportágakban érhető tetten, de a minőségibb életszínvonal, így a pozitív hormonális válaszok kiváltásának és a csontsűrűség növelésének tekintetében is.

Ha erős és gyors vagy, akkor helyes a mozgásod, megfelelő a testzsír arányod és magasabb szinten tudsz teljesíteni minden élethelyzetben. Ez egybevág a crossfit üzenetével is, mely sportággal volt szerencsém Magyarország első regisztrált szakmai műhelyében megismerkednem. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, ezért napi szinten lépést tartok a változó trendekkel, nemzetközi szakmai médiákon, fórumokon keresztül.

Az alábbi területeken állok rendelkezésedre:

  • Amennyiben sportolsz, fontos lehet számodra a felkészülési időszak megalapozása olyan edzéssel, mely támogatja az adott sportágra jellemző mozgást, készséget. Ebben az esetben tipikusan erőnövelésre és gyorsaságfejlesztésre, illetve speciális gyakorlatokra lehet szükséged.

  • Testösszetétel-optimalizálás, a megfelelő testzsír/izom arány kialakítása, közepes/magas intenzitású intervall- és kardió jellegű edzéssel, táplálkozási terv készítéssel, optimális étrend összeállításával.

  • A hatékony munkavégzéshez, erőleadáshoz kellő mozgástartománnyal és rugalmas szövetekkel kell rendelkezned. Ezt és az edzéshez való bemelegítést segítik a megfelelő mozgáspreparációs gyakorlatok, szivacshenger és gumilabdák használata, illetve különböző partneres és gumiszalagos nyújtások.

  • Sportsérülés utáni rehabilitáció, aszimmetriák kijavítása.

Úgy gondolom a klienssel való közös munka során a legfontosabb a célok világos meghatározása. Csak így mérhetők az eredmények és valósul meg a számonkérhetőség. Az én célom, hogy mind a ketten elégedettek legyünk az eredménnyel, illetve hogy hozzásegítselek egy tartósan egészséges életvitel kialakításához és fenntartásához.

Várlak szeretettel!

Tekintsd meg Balázs bemutatkozó filmjét ITT!

Elérhetőségeim:

Mobil: +36 30 483-2210

Email: balazs.istvan.baki@gmail.com

órarend

Több mint 600 izom van az emberi szervezetben – szerencsére nagyon sokféle csoportos óránk van, hogy mindet megmozgassuk!

mylife1 belépés

Foglalj online!

Megismertem és elfogadom a Life1 Adatvédelmi Szabályzatát.

Belépés
Regisztráció