Úszás

Az úszás remek fitness program, gyakorlatilag a test összes izmát megmozgatja. Cardio edzés, így pozitívan hat a szív- és érrendszerre: serkenti a pulzusszámot és az izomműködést, kalóriaégető mozgásforma.

Az úszás remek kiegészítése az erősítő és cardio edzéseknek – az egyik legjobb módja az izomerősítésnek, a fittség növelésének anélkül, hogy megterhelő lenne az izomzatnak. Nyugtató hatású: úszás közben egyetlen dologra koncentrálsz. Arra kényszerít, hogy szabályozd a légzésedet, figyelj a tested folyamatos mozgására – mindeközben a napi gondok, a stressz nem terhel, így úszás után úgy érzed, hogy felfrissült és nyugodt vagy.

Súlytól, kortól függetlenül úszni mindenki tud. Kiváló választás azoknak, akik kellemes, nem megterhelő testmozgást szeretnének végezni.

Mozogjunk együtt a medencében!

Aquafitness

Az aquafitness sikeresen ötvözi az aerobik gyakorlatok a vízben való mozgással. Remek, kímélő edzésforma. Fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt, nem megterhelő az ízületeknek, rehabilitációs célra, esetleges sérülés után is kiváló hatású. Kortól és fejlettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánljuk! Ha kedved támadt csatlakozni, tekintsd meg a Life1 Corvin Wellness órarendjét!

Senior úszás

A senior úszás oktatás elsősorban a már úszni tudóknak, illetve a magyar viszonylatban a senior korosztálynak minősülő, azaz 25 év feletti vendégeknek tartjuk. Az edzések erőnléti és fejlesztő részekből állnak, mely  során a sportolókkal egyénileg, a képességeknek megfelelő differenciálással foglalkozik edzőnk, javítja és fejleszti úszás technikájukat, gyorsaságukat és állóképességüket. Egyaránt várjuk a hobbi sportbarátokat és a senior versenyzőket is erre a foglalkozásra.

Mozgásfejlesztő

A mozgásfejlesztő órákra, a gerinc és tartás problémákkal küzdőket, nyaki-, váll- és felsőtesti fájdalmakat átélőeket, térd és egyéb ízületi bántalmakkal szenvedő vendégeket várjuk. Az úszás során, a vízben olyan izomcsoportokat lehet megerősíteni, kimozgatni a gravitáció hatása nélkül, mely tartásbeli javítást eredményez. Más sportokkal ellentétben az úszás keringési és ízületi problémákat fájdalom nélkül tud kezelni.
Ezen órákra, szeretettel várjuk kismamákat is, hiszen várandóság alatt a pocakban növekvő gyermek ugyanúgy élvezi a lebegést és a mozgás örömét, mint a kismama.
Az úszás erősíti az izmokat, javítja a tartást, és rugalmassá tesz, ami nagyban megkönnyíti a  mindennapokat.

Úszásoktatás

Úszásoktatás olyan 14 év feletti vendégeket várunk, akik jelenleg még nem tudnak úszni, vagy új úszásnemet szeretnének elsajátítani, vagy a helyes technikát nem alkalmazzák. Mivel a víz mélység ideális, az edzések egyénre szabottan, folyamatos kontroll és visszajelzés mellett tudjuk közösen kialakítani.
Sohasem késő megtanulni úszni, hiszen az úszás egy olyan sport, amely nemcsak kíméli az izmokat, csontokat és ízületeket, hanem erősíti is azokat. A komplex mozgás által elménk és testünk is egy időben fejlődik, így élvezhetőbbé, jobbá, egészségesebbé válnak mindennapjaink.

Ha kedved támadt csatlakozni óráinkra, tekintsd meg a Life1 Corvin Wellness órarendjét!A Life1 prémium klubjában, a Life1 Corvin Wellnessben, a belvárosban egyedüliként 23m hosszú, feszített víztükrű medence várja minden úszni, kikapcsolódni vágyó vendégünket! A megszakítás nélküli úszásra három (aquafitness és gyerek úszás esetén két) kijelölt sávban van lehetőség.

 

A víz mélysége 130cm, hőmérséklete 25-27 C, amely mind úszásra, mint aquafitnessre egyaránt megfelelő. Medencénket a nyitva tartási időben úszómester felügyeli.

Higiéniai és tisztasági okokból a medencében úszósapka használata kötelező – ha otthon felejted, recepciónkon kedvező áron vehetsz egyet!


wellness

Relaxálj és töltődj fel a Life1 Corvin Wellness Klubban! 23m hosszú úszómedencével és szaunákkal várunk!