Edzőterem

Modern kardio és kondi géppark

Klubunkban a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére.

Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett  játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal.


Kardio részleg

Mi a cardio?

Minden olyan gyakorlat, amely bizonyos időre megemeli a pulzusszámot, amellett, hogy megfelelő levegőt biztosít a tüdőben, szív- és érrendszeri, azaz cardio edzésként ismert.

A szív a központja az egész testünknek. Erősebb szívvel oxigéndúsabb vér áramlik testünkben, könnyebben válhatunk és maradhatunk fittek!

A legközkedveltebb cardio edzések:

  • gyaloglás
  • futás
  • biciklizés
  • úszás
  • evezés

A leggyakoribb okok, amiért vendégeink szeretik a cardio edzéseket azok, hogy

  • nagyban hozzájárulnak a súlycsökkenéshez;
  • amellett, hogy erősítik a szívet és a tüdőt, csökkentik a vérnyomást és a koleszterin szintet;
  • energizáló hatásuk van és stressz csökkentő hatásúak.

A cardio edzések másik nagy előnye, hogy képernyő előtt is végezhetőek, ezért klubunkban a legnépszerűbb cardio gépek (futópadok, biciklik é ellipszisjárók) TV képernyővel vannak felszerelve, így edzés közben interaktív szórakozási lehetőséget is nyújtanak.

A LifeFitness cardio gépeken többféle edzésprogram közül választhattok, többek között zsírégetés, dinamikus terhelés, bemelegítés stb. A gép az aktuális tréning megadásánál figyelembe veszi a korokat és súlyotokat is. Rendszeres edzésnél folyamatosan figyelhetitek a teljesítményeteket, az elégetett kalóriákat és a megtett kilométereket; így követhetitek napról napra a teljesítő és állóképességetek fejlődését! A Life Fitness a világ vezető fitnesz gép gyártója, gépeit gondos tervezés, professzionális gyártás jellemzi. Fejlesztéseivel utat mutat a fitnesz iparág szereplőinek, követi és felhasználja a legújabb technológiai vívmányokat - ezért választottuk gépparkunk legnagyobb részét a Life Fitness választékából, a világ vezető fitness láncaihoz hasonlóan .

Töltsd le a LFconnect alkalmazást, mely lehetővé teszi edzéseid nyomon követését és hozzáférést biztosít az LFconnect.com webhelyen létrehozott, személyre szabott edzésekhez. Az edzés megtervezésekor beállított tényezők – például a sebesség (csak futópadoknál) és az emelkedés/ellenállás – a személyre szabott edzések esetén automatikusan módosulnak.

Állítsd be és kövesd nyomon az elégetett kalóriákra vonatkozó heti célkitűzéseit. A kitűzött célhoz közeledve a motiváló kalóriaszámláló egyre teljesebb képet mutat.

Az alkalmazás letölthető ERRE A LINKRE kattintva.

A Life1 számára kiemelten fontos a higiénia és a tisztaság! Klubunkban több ponton találtok fertőtlenítőszert és papírtörlőt – kérjük, hogy a gépek használata után töröljétek át azokat, hogy a következő vendég is higiénikus állapotban találja! Köszönjük!Erősítő részleg

A Life1 Allee klubban a súlyzók mellett a test majd minden izomzatának fejlesztéséhez megfelelő géppark található.

Az erősítő gyakorlatok során a súlyok és a gravitáció kombinált hatása segíti az izmok kiépítését és megerősítését.

Az erősítő gyakorlatok három fő kulcselemből állnak: magából a súlyból, a gyakorlatok ismétlődéséből és a gyakorlatok közötti periódusokból. Fontos, hogy fokozatosan emeld a terhelést a rendszeres edzések során; fejlődésed így napról napra követhető és nem terheled egyszerre a testedet! Ha bizonytalan vagy a számodra megfelelő gyakorlatsorok összeállításában, kérd személyi edzőink segítségét!

Tévhit, hogy az erősítés a férfiak nehéz súlyokkal való edzései lennének csupán, hiszen az erősítő gyakorlatsorok mindenki számára hasznosak: növelik az izmok és csontok erősségét illetve az erőnlétet, formálják a testet és zsírégető hatásuk is van.

A Life1 Allee gépparkjának összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő, akár a több évtizede edző vendégek is találjanak számukra megfelelő gépeket. A géppark nagy részét a világ vezető gép gyártója, a Life Fitness gépei alkotják, ezeket egészítettük ki más gyártók gépeivel. A Life Fitness gépeit gondos tervezés, professzionális gyártás jellemzi. Fejlesztéseivel utat mutat a fitnesz iparág szereplőinek, követi és felhasználja a legújabb technológiai vívmányokat.


Van már bérleted hozzánk?
Amennyiben nincs, vásárold meg online, kattints >>> IDE <<< most!