Klub információk

A Life1 Allee fitness klub 2018. szeptember 10-én nyitotta meg kapuit Budapest egyik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában, az Alleeban. Egyedi deisgn-nal, sok természetes fénnyel és természetesen széleskörű fitness szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon. 

A több mint 1 500 m2-es, légkondicionált klubban, egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb Life Fitness erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett közel 20 db Life Fitness kondicionáló gép, cardio edzésre több mint 30 db Life Fitness gép  - köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve - várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal. Tanita testzsírszázalék mérő készülékünkkel vendégeink teljes testanalízist kaphatnak egy óra alatt.

Vendégeink több mint 20 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős alakformáló vagy zsírégető óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Három csoportos óra termünk (Nagyterem, Funckionális terem és Spinning) gazdagon fel van szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel. 2019. tavaszatól jó időben teraszunkon is különleges órákkal, edzésekkel várjuk vendégeinket. Klubunk csoportos óráira online lehet helyet foglalni a személyre szóló MYLIFE1 fiókokban.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Allee Fitness Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám közösségek, baráti társaságok mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

További klubjaink

Megközelítés:

A Life1 Allee terem az Allee bevásárlóközpont harmadik emeletén található.

  • Villamossal: 4-6, 18, 19, 41, 47, 49, 61

  • Busszal: 53, 86, 150, 150E, 212, 250

  • Metróval: 4-es vonal


Parkolás:

A következő Life1 bérletekkel 2 óra ingyenes parkolás biztosított: 10 alkalmas fitness vagy aerobik bérlet, aerobik/fitness korlátlan havi bérlet, all in bérletek. Kérje a recepció segítségét.


Elérhetőségek:

Cím: 1117 Budapest, Október Huszonharmadika u. 8-10.

Telefon: +36 70 701 10 30

Üzemeltetés

Garai Ákos klub menedzser
email: akos.garai@life1.hu
telefon: +36 70 701 11 50

Értékesítés

Eszenyi Dorina ügyfél koordinátor
email: sales@life1.hu
telefon: +36 70 672 07 66

Álláslehetőségek

email: karrier@life1.hu

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám:12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 6.00-22.00

Szombat-Vasánap: 8.00-20.00

 

Az ünnepnapokon való nyitva tartásról az aktuális híreknél találsz információt.

 

A Life1 Allee Fitness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.