Ingyenes első látogatás

Gyere és próbáld ki klubunkat, január 1-20-ig INGYEN!

Nincs is nehezebb, mint az ünnepek után visszaszokni a napi rutinba... Keress valamit, ami felpörget és színt visz a hétköznapokba!

A rendszeres mozgás energizál - döntsd az egészséges életmód és a rendszeres mozgás mellett!

Hiányzik a kezdő lökés? Most ez egyszerűbb lesz, mint gondolnád!

 

Gyere és próbáld ki klubunkat, első alkalommal

INGYEN

január 1- 20 között!

Az ingyenes első látogatás igénybevételéhez használd az "ELSO2020A" kódot a recepción!

 

 

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

  • Kardio gépeinken – többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)

  • A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat

  • Közel 20 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős alakformáló óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú jóga óráról; akár egy kemény TRX illetve cross edzésről; vagy egy dinamikus spinningről.

A személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 

 


*Az ingyenes első látogatás egyszeri alkalommal vehető igénybe, amennyiben vendégünk még nem járt a Life1-GildaMax fitness hálózatban. Az ingyenes első látogatáskor igénybe vehető szolgáltatások: edzőterem hazsnálat és egy csoportos órán való részvétel.