Start ajánlat

Kedvezményes árak új vendégeinknek.

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

HIÁNYZIK A KEZDŐ LÖKÉS? KEDVEZMÉNYES START AJÁNLATuNKKAL EZ EGYSZERŰBB LESZ, MINT GONDOLNÁD!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáljátok ki szolgáltatásainkat – válasszatok kedvezményes start ajánlataink közül!

 

BELÉPŐJEGY - 2 999 Ft

A Belépőjegy egy 1 alkalomra szóló belépő, mellyel részt vehetsz egy csoportos órán, használhatod az erősítő és a cardio részleg modern gépeit.

Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START ALL IN BÉRLET 18 499 Ft, melybe Belépőjegyed árát is beszámítjuk!

A Start all in bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi kétszeri belépéssel, korlátlan ideig sportolhatsz a Life1 klubokban

  • Átjárhatóság a Life1 klubok között

  • Csoportos órákon való részvétel - Közel 40 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős kangoo óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve funkcionális edzésről; vagy egy dinamikus spinningről. Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

  • Edzőterem használata - A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

  • Kardio részleg használata -  Többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)

  • Wellness & Spa részleg használata (Life1 Corvin)

A személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 


 

A Start all in bérlet egyszeri alkalommal, kizárólag az első látogatás napján vásárolható. Amennyiben vendégünk Belépőjegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Belépőjegy árát beszámítjuk a Start All in bérlet árába.

Amennyiben regisztrációkor hírlevelünkre feliratkozol, és első alkalommal látogatsz el valamelyik Life1 klubba, kedvezményes áron, 18 499 Ft-ért vásárolhatsz havi bérletet.