Start ajánlat

Kedvezményes árak új vendégeinknek.

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

HIÁNYZIK A KEZDŐ LÖKÉS? KEDVEZMÉNYES START AJÁNLATuNKKAL EZ EGYSZERŰBB LESZ, MINT GONDOLNÁD!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltad a klub szolgáltatásait, visszatérsz, és a Life1 klubokat választod a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáld ki szolgáltatásainkat – válaszd kedvezményes start ajánlatunkat!

 

STARTJEGY - 999 Ft

A Startjegy egy 1 alkalomra szóló belépő, mellyel részt vehetsz egy csoportos órán, használhatod az erősítő és a cardio részleg modern gépeit.

Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START KORLÁTLAN HAVI BÉRLET 17 999 Ft, melybe Startjegyed árát is beszámítjuk!

A Start bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi kétszeri belépéssel, korlátlan ideig sportolhatsz a Life1 klubokban

  • Átjárhatóság a Life1 klubok között

  • Csoportos órákon való részvétel - Közel 40 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős kangoo óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve funkcionális edzésről; vagy egy dinamikus spinningről. Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

  • Edzőterem használata - A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

  • Kardio részleg használata -  Többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)

  • Wellness & Spa részleg használata (Life1 Corvin)

Első látogatás alkalmával a lakat bérlése díjtalan, valamint az első bérlet vásárlásakor egy ajándék lakat kérhető.
A személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 

Start jegy kizárólag egyszer, az első látogatás alkalmával vásárolható meg, abban az esetben, ha vendégünk korábban még nem járt Life1-Gilda Max klubjainkban.
A Start bérlet egyszeri alkalommal, kizárólag az első látogatás napján vásárolható.
Amennyiben vendégünk Startjegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Startjegy árát beszámítjuk a Start bérlet árába.