Start ajánlatok

Kedvezményes árak új vendégeinknek.

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

HIÁNYZIK A KEZDŐ LÖKÉS? KEDVEZMÉNYES START AJÁNLATAINKKAL EZ EGYSZERŰBB LESZ, MINT GONDOLNÁD!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáljátok ki szolgáltatásainkat – válasszatok kedvezményes start ajánlataink közül!

 

START ALL IN JEGY - 1 800 Ft

A Start jegy egy 1 alkalomra szóló belépő, mellyel a legkedvezőbb áron próbálhatod ki szolgáltatásainkat.
Részt vehetsz egy csoportos órán, használhatod az erősítő és a cardio részleg modern gépeit.


Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START ALL IN BÉRLET 17 500 Ft, melybe Start jegyed árát is beszámítjuk!

A Start all in bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • a bérlet érvényessége alatt akár naponta összesen kétszeri belépéssel, korlátlan ideig sportolhatsz a Life1 Allee Fitness,  Life1 Nyugati Fitness, a Life1 Corvin Wellness és  Life1 Pécs Fitness klubokban
  • Kardio gépeinken – többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)
  • A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat
  • Közel 40 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről.
  • Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!
  • Szelheted a habokat a Life1 Corvin Wellness 23m hosszú úszómedencéjében
  • Pihenésképpen ellazulhatsz a Life1 Nyugati Fitness szaunáiban vagy a Life1 Corvin Wellness wellness részlegén: a finn és infra szaunákban, a gőzben vagy a pezsgőfürdőben

A személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 


 

A start jegy csak egy alkalommal vásárolható a Life1 Fitness Klub hálózatban, a vásárlás lehetősége nem klubonként értendő. A start all in bérlet egyszeri alkalommal, szintén az első látogatás napján vásárolható kizárólag. Amennyiben vendégünk Start jegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Start jegy árát beszámítjuk a Start All in bérlet árába.

Amennyiben regisztrációkor hírlevelünkre feliratkozol, és első alkalommal látogatsz el valamelyik Life1 klubba, Start jeggyel kedvezményes áron próbálhathatod ki szolgáltatásainkat.