Horváth Bánk
A
Horváth Bánk
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • International Wellness Institute (IWI) – Fitness instruktor

  • International Wellness Institute (IWI) – Személyi edző

  • Weider - Életmód és Táplálkozás Tanácsadó

  • Functional Movement Screen Level1

Magamról:

A rendszeres sport több mint 15 éve része a mindennapjaimnak, mely idő alatt kipróbáltam több sportágat is (úszás, tenisz, röplabda), míg eljutottam a fitness világába, ahol megismerkedtem mind  a testépítéssel, mind a funkcionális edzéssel. A sportban megtalált szenvedély után, elérkezettnek láttam az időt, hogy másoknak segítve, megszerettessem velük a mozgás örömét.

 

Amire büszke vagyok:

Egykori igazolt sportolóként, tisztában vagyok a céltudatosság, az alázat és a kemény munka által meghozott sikerrel. Tudom milyen érzés elégedettnek illetve elégedettlennek lenni és tudom, hogy mindig van lehetőség változtatni. A mindig pedig MOST van.

 

Edzéseimről, specialitásaimról:

A konzultációt és a felméréseket követően személyre szabott edzéstervvel, táplálkozás és életmódtanácsokkal kiegészítve kezdjük meg vendégeimmel a közös munkát, természetesen az egyéni céljaiknak megfelelően. Edzéseim során elengedhetetlennek tartom a jó hangulatot, továbbá hogy ne „muszáj”-ból, hanem „szeretet”-ből látogassák az órákat. Edzői szakértelmemmel és sportolói tapasztalataimmal célom, hogy utat mutassak vendégeimnek az egészséges, sportos élet irányába életkortól és nemtől függetlenül, mindezt úgy, hogy a valódi céljaiknak megfelelően testileg (és közben lelkileg egyaránt) fejlődjenek.

 

Mottóm:

“Először azt kérdezik: Miért csinálod?

Később megkérdezik: Hogy csináltad?”

 

Elérhetőségeim:

E-mail: hory.bank.90@gmail.com

Telefon: +36 20 239 52 19