deepWORK

Emelkedj a saját határaid fölé!

Kalória égetés
Akár 800 kcal
Időtartam
50 perc
Nehézségi szint
Közepes
Helyszín
A
C
E
Ny
Allee, Corvin, Etele, Nyugati
Óratípus
Body&Mind órák
A deepWORK™-kel saját határaink fölé kerekedhetünk: korunk egyik legösszetettebb hatású funkcionális tréningjének tartják, olyan stresszoldó, izzasztó, kardió- és erőedzés, mely feltölt és nem lefáraszt!

A deepWORK™ egy kemény funkcionális tréning, amelyben a bodyART-ból már ismert yin-yang, feszítés-ellazítás ellentétpár a cardio- és az erőgyakorlatok hullámzó váltakozásában valósul meg. Ezáltal sokkal több kondicionális képességet fejleszt, mint a legtöbb edzésforma. Az állóképességen, az erőn és a hajlékonyságon kívül a koordináció és a robbanékonyság is növelhető a segítségével. Minden sportág legjavából építkezik, egyszerű, intenzív, egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül intenzíven mozgatja át a testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!

Az óra eleji meditatív zenét egy lüktető, adrenalin növelő, intenzív zene követi, amely a cardio és erősítő gyakorlatsorok zenei háttereként szolgál. A mély zenei ritmusok segítenek a személyes határok leküzdésében, az érzelmi feszültség levezetésében és fokozzák a teljesítőképességet, az erőkifejtést.

Pörögj, lazulj és töltődj deepWORK™-el!