Születésnapi akció

Vásárold meg 4 havi bérletünket 44 444 Ft-ért!

4 éves lett a Life1 Fitness Allee klubunk, ezért egy extra kedvezményes akcióval készültünk új és visszatérő vendégeink számára!

 

A 4 HÓNAPIG ÉRVÉNYES BÉRLETÜNK MOST 99.999 FT HELYETT CSAK 44.444 FT-ÉRT VÁSÁROLHATÓ MEG!

Bérleteinkkel elérhető szolgáltatások:

• Cardio gépeinken – többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett (Internet, TV) edzhetsz.

• A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minél hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

• 40 csoportos óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, kangoo edzésről; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről.

• Pihenésképpen ellazulhatsz Life1 Fitness Etele klubunkban lévő finn szaunánkban* 

(*A Life1 Allee Fitnessben a szauna nem elérhető.)

 
A promóció megvásárlásának határideje: 2022.09.30.


Az ajánlat kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben idén még nem jártál egyik Life1-Gilda Max klubunkban sem, továbbá a bérlet a Life1 Fitness Allee és Etele klubjaiban használható fel, a vásárlás időpontjától függetlenül 2023.01.31. napjáig.

>>>Vásárold meg bérletünket recepciónkon!<<<Meglévő vendégeink számára az alábbi ajánlatot kínáljuk szülezésnapi akciónk keretén belül:
>>> Megnézem az ajánlatot!<<<