Dietetika

Egy dietetikus tanácsa, nem csak fogyókúránál, de életmód változtatásánál, betegségek kezelésében is rendkívül hasznos.

Egy dietetikus tanácsa, nem csak fogyókúránál, de életmód változtatásánál, betegségek kezelésében is ( táplálékallergia, étel intolerancia, epe betegség, emésztőrendszeri betegségek stb.) rendkívül hasznos.
Minden ember más, más szokásokkal rendelkezik, dietetikusunk mindenkinek személyre szabottan nyújt komplett táplálkozási tanácsadást. Vendégeink útmutatót kapnak ahhoz, hogyan illeszthetik be a hallottakat saját életvitelükbe.

Mit tartalmaz a tanácsadás?

  • testzsírszázalék mérést
  • táplálkozási napló elemzését
  • személyre szabott komplex táplálkozási tanácsadást
  • minden étrendhez pontos receptleírást

A tanácsadásra legalább egy héttel előbb be kell jelentkezni, mert minden vendégnek a tanácsadás előtt ki kell tölteni egy táplálkozási kérdőívet, és egy táplálkozási naplót, melyet dietetikusunk az egyeztetett találkozás időpontjára kielemez.
A táplálkozási napló elemzése során fény derülhet rá, hogy kinél hol siklott ki korábban a diéta, mik azok a pontok, amiken változtatni kellene. A tanácsadás során fényt derítünk a probléma forrására mind fogyás, mind betegség esetében.

A vendégek komplett életviteli tanácsokban részesülnek: nemcsak a helyes alapanyagról kapnak felvilágosítást, de minden étrendhez pontos receptleírással is ellátjuk őket.

A tanácsadás igénybevételéhez időpont egyeztetés szükséges Erdei Lilla dietetikusunknál:

Telefon:+36 20 481 58 56

Email: diet.lilla@gmail.com