"Early Bear": Funkcionális ébresztő

Bárki számára ajánljuk, aki kedveli a saját testsúlyos, funkcionális edzésmódszert, a jókedvű, változatos és hangulatos edzéseket.

Vesztergom Janina és Szenes Bogi az elkövetkező négy hónap utolsó péntekén vár Titeket 1,5 órás funkcionális köredzés órával.

Az edzések alapos bemelegítéssek kezdődnek és nyújtás zárja őket.

Az edzés érdemi részében a funckionális edzésmódszert alkalmaznak az órán, a jelentkezők számától függően választják meg a köredzés menetét (klasszikus, AMRAP, EMOM).

Bárki számára ajánljuk, aki kedveli a saját testsúlyos, funkcionális edzésmódszert, a jókedvű, változatos és hangulatos edzéseket.

Szeptember 24. 6:30-8:00 - Őszköszöntő

Dresscode: A résztvevőktől őszi színek és tematikus öltözet viselését várjuk, ez azonban opcionális.

Az őszi természetben számos állattal találkozhatunk, melyek közül igyekszik Janina és Bogi megidézni majd néhányat megidézni kreatív animal flow gyakorlatokkal.

Október 29. 6:30-8:00 - Halloweeni Pumpkin Pump      

Dresscode: A résztvevőktől halloweeni tematikus öltözet viselését várjuk, ez azonban opcionális. Hátborzongatóan jó órára kell számítani, ahol mindenki megküzdhet belső démonjaival.

November 26. 6:30-8:00 -  Télköszöntő

Dresscode: A résztvevőktől téli sportok vagy téli hangulat tematikus öltözetének viselését várjuk, ez azonban opcionális. A mozgás felmelegít a hideg időben, fázni garantáltan nem fog senki. A órát alapos nyújtás és rövid relaxáció zárja.

December 17. 6:30-8:00 - Karácsony 

Dresscode: A résztvevőktől karácsonyi tematikus öltözet viselését várjuk, ez azonban opcionális. Az órán kellemes hangulatra és karácsonyi slágerekre lehet számítani. Égessük el előre a bejglire és szaloncukorra szánt kalóriakat!

Résztvevőknek vitamin vízzel kedveskedünk.

Belépés napijeggyel vagy bérlettel.