Ferenczi Nóra
C
Ferenczi Nóra
  • Dinamikus jóga

Végzettségek:

  • Jógaoktató
  • Masszőr
  • Mozgás- és masszázsterapeuta

Magamról:

Jógás pályafutásom akkor kezdődött, mikor bekerültem az első munkahelyemre. Az ülő munka és a mozgás hiánya elsősorban ízületi és derék problémákat okozott és a mindennapos stressz is nyomot hagyott rajtam. A jóga egészségjavító hatását azonnal megéreztem és energikusabb is lettem. Rugalmasabb lett a testem, javult a tartásom, fejlődött a koncentrációm, és ez a mozgásforma hozzásegített önmagam megismeréséhez is.

Óráim célja, hogy rávezesselek a helyes tartásra, és a testtudat kialakítására, mely során, megkeresed a határaid, ahol erőfeszítést teszel, de nem erőlteted túl magad, és ez által az erő és állóképességed is fejlődik, továbbá oldani tudod a testedben tárolt mentális feszültségeket, és energetikai blokkokat.

Fontosnak tartom a tudatosság fokozását, ami által irányítani tudod a cselekvéssorozat célját és annak hatását. Ez így működik a jógaszőnyegen és a mindennapi életben is. Ha megvan a tudatosság a változás meg fog történni anélkül, hogy görcsösen akarnád.

Az óra dinamizmusa tükrözi az állandóan mozgásban, és változásban lévő világot, mely körülöttünk van, és megtanít, hogyan lovagold meg az áramlatokat ahelyett, ahogy az árral szemben úsznál.

Órák a közeljövőben

Péntek
13:00
C
Ferenczi Nóri
Dinamikus jóga
Szerda
16:00
C
Ferenczi Nóri
Dinamikus jóga
Teljes órarend