Fischer Gábor
C
Ny
Fischer Gábor
  • Giryafit
  • Spinning

Végzettségek:

  • Sport oktató - Wellness Akadémia
  • Power Skating oktató
  • Spinning edző
  • GiryaFit koncepció megalkotója

Magamról:

Ha hetente csak kétszer edz az ember, akkor már egy hónap után is látványos a változás, két hónap alatt viszont gyökeresen meg tud változni a test. Sajnos sokan azt gondolják, hogy ez a sport a súly emeléséről szól és ezért túl férfias, durva és csupa "izomagy" jár oda. Pedig korántsem. A kettlebell-esek vagy mostmár GiryaFit-esek nem testépítők, sőt! Nem izomtömeget építenek, hanem a belső izmokat, mozgáskoordinációt,erőnlétet fejlesztik,az ízületi utakat hosszabbítják. Meglepő, hogy a ránézésre átlagos emberek milyen kitartással dolgoznak és bizonyos testépítő "erős" emberek mégis elvéreznek mellettük. Hiszen itt nem a súly számít, itt magunkkal kell megküzdenünk, feszegetjük a saját határainkat, a súly csak egy kellék mindehhez.

Mindenki meg tudja benne találni a számítását: akár azok a férfiak, akik a pocakot és úszógumit akarják eltüntetni, akár azok, akik izmossá akarják a testüket formálni, vagy azok a nők, akik az itt-ott előnytelen testrészeikkel küszködnek, de akár a profi sportolók is, akik az állóképességüket szeretnék növelni.

Gábor órái mindemellett nem csak a szakmaiságról szólnak, hanem nagyszerű hangulatot teremt, mindenkihez van egy-két jó szava, szinte baráti közösség épül. Itt nem csak elmennek idegenként az emberek egymás mellett, mint a konditeremben, hanem ismeretségek születnek, összekovácsol a jó hangulat és a közös cél: a gyakorlatok és önmagunk legyőzése.

A sport rendkívül fontos és nem csak az egészségünk megőrzése miatt. A magyarokra nagyon jellemző, hogy kevés az önbizalmuk vagy csak úgy tesznek, mintha lenne. A sport és a GiryaFit ebben segít még a legtöbbet: az ember tartásának, lelki erejének, önbizalmának fejlődésére semmi sincs olyan erős hatással, mint az hogy a saját külsőnket mennyire fogadjuk el, mennyire találjuk vonzónak, mennyire értékeljük. Tegyünk hát érte!"

Órák a közeljövőben

Csütörtök
20:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Szombat
12:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Hétfő
11:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Kedd
20:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Szerda
11:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Csütörtök
20:00
C
Fischer Gábor
Giryafit
Teljes órarend