Sifter Tímea
C
Ny
Sifter Tímea
  • Kangoo
  • Alakformáló

Végzettségek:

  • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (végzés éve: 2008)
  • Testnevelés – rekreáció szak, nappali tagozat
  • Aerobic szakedzői szak, levelező tagozat

Magamról:

Sifter Tímea vagyok Kangoo Jumps Master Trainert és Tréner Specialist.  A kangoo órákon kívül megtaláltok engem az alakformálás, avagy az eszköz nélküli vonalon is, amelyben a saját testsúlyos edzéseké a főszerep. 3 éves koromtól kezdve a rendszeres mozgás és az élsport határozta meg az életem. Előképzettségem a szertornából ered, így az óráimon teljes mértékben kamatoztatni tudom azt, ami az életem során, szinte belém égett a sok- sok év alatt.

E  két óratípus nagyon különbözik egymástól, hiszen a Kangoo óra egy  nagyon intenzív intervall jellegű ,leginkább koordinációs képességeket fejlesztő válfaj,  amelyet biztonsággal tudunk végezni,hiszen a kangoo cipő 80% csillapítja az ízületekre ható becsapódást, így ízületeink és izmaink ne fognak sérülni. Illetve 40%-kal több kalóriát égetünk el, mint egyéb más aerobic jellegű órán.

Míg az alakformáló, amelyen szigorúan a saját testsúlyunkat használva az eszközünknek: a kondicionális képességeinket fejlesztjük: erőt, és állóképességet, illetve nem utolsó sorban szükségünk van a kitartásunkra és tűrőképességünkre.

Gyerekkori álmom volt, hogy egyszerre több száz vagy ezer embert tornáztathassak meg egyszerre, hiszen hiszem azt, hogy mindenki megtalálhatja magát a tömegsport keretein belül, s saját tudás szintjének megfelelő célt tűzzön ki maga elé. S hiszem azt, hogy személyiségemmel és a sport iránti szeretetemmel némi irányt tudok mutatni, és el tudunk indulni egy egészségesebb élet felé, hiszen nagyon fontos, hogy „épp testben épp lélek” lakozik.

„Nincs kifogás, csak nyafogás” hiszen elkezdeni Nehéz, és folytatni még Nehezebb, de a kitartó munkának meglesz a gyümölcse.

 

Mottóm:

„Nincs kifogás, csak nyafogás”

 Órák a közeljövőben

Hétfő
18:00
C
Sifi
Alakformáló
Hétfő
19:00
C
Sifi
Kangoo
Szerda
18:00
C
Sifi
Alakformáló
Szerda
19:00
C
Sifi
Kangoo
Teljes órarend