Edzőterem

Modern kardio és kondi géppark

Klubunkban a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére.

Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett számos Life Fitness kondicionáló gép, kardio edzésre több min 40 Frevola, Star Trac LCD monitoros gép várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal.


Kardio részleg

A leggyakoribb okok, amiért vendégeink szeretik a cardio edzéseket azok, hogy
  • nagyban hozzájárulnak a súlycsökkenéshez;
  • amellett, hogy erősítik a szívet és a tüdőt, csökkentik a vérnyomást és a koleszterin szintet;
  • energizáló hatásuk van és stressz csökkentő hatásúak.

A kardio edzések másik nagy előnye, hogy képernyő előtt is végezhetőek, ezért klubjainkban a legnépszerűbb cardio gépek (futópadok, biciklik é ellipszisjárók) TV képernyővel vannak felszerelve, így edzés közben interaktív szórakozási lehetőséget is nyújtanak.

A Life Fitness kardio gépeken többféle edzésprogram közül választhattok, többek között zsírégetés, dinamikus terhelés, bemelegítés stb. A gép az aktuális tréning megadásánál figyelembe veszi a korokat és súlyotokat is. Rendszeres edzésnél folyamatosan figyelhetitek a teljesítményeteket, az elégetett kalóriákat és a megtett kilométereket; így követhetitek napról napra a teljesítő és állóképességetek fejlődését!


Erősítő részleg

Klubunkban a súlyzók mellett a test majd minden izomzatának fejlesztéséhez megfelelő géppark található.

A Life1 géppark összeállításánál fontos szempont volt, hogy akár a teljesen kezdő, akár a több évtizede edző vendégek is találjanak számukra megfelelő gépeket. A géppark nagy részét az 1979 óra fitness gépeket gyártó amerikai óriáscég, a Star Trac gépei alkotják, ezeket egészítettük ki más gyártók gépeivel. A Star Trac gépeken hologrammos segítséget találsz a megfelelő gyakorlatok elvégzéséhez.

Tévhit, hogy az erősítés a férfiak nehéz súlyokkal való edzései lennének csupán, hiszen az erősítő gyakorlatsorok mindenki számára hasznosak: növelik az izmok és csontok erősségét illetve az erőnlétet, formálják a testet és zsírégető hatásuk is van.


Van már bérleted hozzánk?
Amennyiben nincs, vásárold meg online, kattints >>> IDE <<< most!