Gyakran feltett kérdések

Az alábbiakban találod vendégeink által feltett gyakori kérdések listáját.

Reméljük, hogy megtalálod a Téged érdeklő témákkal kapcsolatban a választ, és hogy segítséget tudunk nyújtani Neked ebben a formában is!

Amennyiben bármilyen más kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal az oldalon található elérhetőségeken! Listánkat folyamatosan bővítjük azokkal a kérdésekkel, amelyeket Ti intéztek hozzánk, és mások számára is hasznos információ lehet!


Nem tudok csoportos órára bejelentkezni, mert hibaüzenetet ír ki. Mit tegyek?


Kérünk, próbáld meg a bejelentkezést egy másik internet böngészővel!Amennyiben másik böngészővel sem sikerül, kérünk, válaszd ki, hova jönnél órára?


Hol találom a Videótárat?

Kérünk, innen próbáld meg elérni: www.life1.hu/otthon

Mit kell tennem, ha először látogatok a Life1 Corvin Wellnessbe?

Minden vendégünknek regisztrálnia kell a weboldalunkon, vagy ha az nem elérhető, ki kell töltenie a recepciónál megtalálható regisztrációs lapot, amelyen a kért információkat megadja. Az online regisztrációra a klubban is lehetőség van a kihelyezett számítógépeken. Regisztrációhoz kattints a fejlécben lévő regisztráció gombra!

A Life1 Corvin Wellness Klub szolgáltatásai csak abban az esetben vehetőek igénybe, ha regisztrációd sikeres. A klub területére csak mágneskártyával tudsz belépni. Első látogatásod alkalmával, a megvásárolt belépőjegyed vagy bérleted mellé személyre szóló, fényképpel ellátott mágneskártyát adunk neked, amelyet csak Te használhatsz.

Ha már rendelkezel személyes fiókkal, nem kell újra feliratkoznod, egy fiókot tudsz használni minden klubunkban.

Személyes adatait védelméről az Adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

Le kell adnom a mágneskártyát távozáskor?

Saját névre szóló kártyát kapsz, amelyen neved és fényképed is szerepel. A fényképet a recepción készítjük el Rólad. A bérleted vagy napijegyed érvényessége alatt ezzel a kártyával veheted igénybe a szolgáltatásokat.
Távozáskor nem kell leadnom a kártyát, hiszen a későbbiekben már ezzel tudsz visszatérni klubunkba.
Amennyiben otthon felejted és nem szeretnél hazamenni érte, úgy új kártyát szükséges vásárolnod.

Mire szolgál a mágneskártya a klub területén belül?

A kártyával
- tudsz belépni a klub területére a forgóvillán keresztül
- kényelmed biztosítása céljából, a klub területén ki tudod fizetni a megvásárolt termékeket és szolgáltatások, ha korábban feltöltötted Life1 egyenlegedet a recepción.
- részt vehetsz csoportos óráinkon; a csoportos óra teremben lévő terminálhoz kell érintened, zöld (elfogadó) jelzés esetén mehetsz be.

Mindig sorban kell állnom a recepció belépés előtt?

Napijegy vásárlása esetén igen.
Érvényes bérlettel rendelkező vendégeink, belépéskor és távozáskor (amennyiben nincs kártyára terhelt fogyasztás) is szabadon használhatják a forgó villát a bérlet érvényességi idejében.
Ha használtátok a szoláriumot vagy fogyasztottatok a büfében és a Life1 egyenlegen nem volt megfelelő keret, akkor távozás előtt a recepción rendeznetek kell a tartozásotokat, mert különben a villa nem engedi ki benneteket.

Használhatjuk-e ketten ugyanazt a mágneskártyát?

Nem. A mágneskártya és a megvásárolt bérlet személyre szóló, csak Te használhatod, nem átruházható.
A mágneskártya használatával kapcsolatos szabályokról a Házirendben olvashatsz.

Mindegy, hogy melyik szekrényt választom az öltözőben?

A szekrényválasztás szabadon történik, a nyitott szekrények bármelyikét használhatjátok. A bepakolás után a kártyátokkal (legyen az bérlet, vagy napi jegy) zárhatjátok be a szekrényt. Nagyon fontos, hogy csak a kiválasztott szekrényhez érintsétek a kártyát, mert, ha többel próbálkoztok, felülíródik, és nem tudtok vele szekrényt zárni. Távozáskor győződjetek meg róla, hogy a szekrényt nyitva hagytátok, mert a forgó villa nem enged ki benneteket, ha zárt szekrényt érzékel.

Mi tegyek, ha elfelejtettem, hogy hányas számú szekrénybe pakoltam?

A klubban kihelyezett terminálokon kártyáddal meg tudod nézni, hogy hányas a szekrényszámod. Ha problémád adódna, kérlek, kérd csapatunk segítségét a recepción!

Mit tegyek, ha elvesztettem valamit?

Kérjük, hogy értékeitekre kiemelten figyeljetek! A klub területén, öltözőszekrényekben, értékmegőrzőkben hagyott tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben elvesztettél, vagy itt felejtettél valamit, kérjük, hogy érdeklődj a recepción. Minden kedves vendégünket kérjük, hogy ha bármilyen személyes tárgyat talál, adja le a recepción. Természetesen csapatunk is így jár el.

Ha személyi edzést szeretnék, mit kell tennem?

Recepciónkon és weboldalunkon megtalálod személyi edzőink bemutatkozását. Válasz ki közülük a legszimpatikusabbat vagy azt, aki a magáról adott információk alapján legalkalmasabbnak tűnik, hogy segítsen fitness céljaid elérésben, és vedd fel vele a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából! A személyi edzés foglalásról bővebben a Személyi Edzés Foglalási Szabályzatban olvashatsz.
Ha prompt szeretnél személyi edzést, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollégáinkkal, hogy van-e szabad személyi edző.
Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, mert előfordulhat, hogy edzőnk a következő időpont közelsége miatt már nem tud fogadni Titeket!
A személyi edzés a napi belépésen felül fizetendő!

Masszázsra kell időpontot foglalni?

Javasoljuk időpont foglalását, akár online, akár telefonon vagy személyesen. Weboldalunkon megtalálod masszőreink profilját, illetve a masszázstípusokat. Kérjük, ha egyedi igényed van, foglaláskor érdeklődj a recepción – masszőreink különböző időpontokban dolgoznak. A masszázst külsős vendégeink is igénybe vehetik (akik adott alkalommal nem veszik igénybe a fitness/wellness szolgáltatásokat)
Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra időben érkezzetek, hogy a következő vendégnek ne kelljen várakozni.
Ha prompt szeretnél masszázst, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollegáinkkal, hogy van-e szabad masszőr.

A klubban lévő beauty szolgáltatásokat fitness belépő nélkül is igénybe vehetem?

Igen! Kérjük, a weboldalunk Beauty menüpontjában található elérhetőségeken vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel, és egyeztess időpontot!

Az Órarend minden héten ugyanaz, vagy változik?

A rendszeres edzések biztosítása érdekében igyekszünk ugyanazt, vagy majdnem ugyanazt az órarendet összeállítani. Természetesen előfordulhatnak apró változások, helyettesítések, ezért kérjük, hogy hetente figyeljétek a weboldalunkon, illetve a klubban közzétett aktuális órarendet!
Folyamatosan figyeljük az órák látogatottságát, pontosan azon célból, hogy a közkedvelt, nagy látogatottságú órák legyenek a délutáni, népszerű időpontokban. Bizonyos időközönként igazítunk az órarenden a statisztikáknak és a vendégek véleményének megfelelően.

Hogy tudok órára helyet foglalni?

MYLIFE1 fiókodban, online tudsz órára helyet foglalni. A foglaláshoz sikeres regisztráció és feltöltött egyenleg szükséges. Az online órafoglalásról az Órafoglalási szabályzatban olvashatsz bővebben.

Már az első látogatás alkalmával is tudok órát foglalni?

Igen, a számodra tetsző órára regisztrálhatsz weboldalunkon az Órafoglalási Szabályzatnak megfelelően.
Ha nem foglalsz helyet, első látogatásodkor is van lehetőség csoportos órán való részvételre abban az esetben, ha az adott órán van szabad hely.


Ajándékutalványt lehet vásárolni?

Igen! Minden szolgáltatásunkat megvásárolhatod ajándékutalvány formájában is. Részletekről érdeklődj a recepción!

A Klubhoz tartozó parkoló ingyen használható?

A Life1 Corvin Wellness mélygarázsát all in bérlettel rendelkező vendégeink használhatják díjmentesen a parkoló kapacitásáig. A klubból való távozás maximum 15 perccel után kérjük a garázst elhagyni.

Hány fokos a medence vize?

25-27 Celsius-fokos, amely mind úszásra mind aquafitnessre megfelelő.

Milyen lehetőségek vannak, ha nincs nálam törölköző?

Klubjainkban lehetőség van törölköző bérlésére. Ennek díját a mindenkori árlisták tartalmazzák. A törölközőket távozáskor a recepciónál kihelyezett kosárba kérjük dobni.

AYCM kártyát elfogadtok?

Nem, és a Life1 klubokban a jövőben sem tervezzük elfogadását.
Amennyiben cégednél van cafeteria, javasoljuk a SZÉP Kártyát, amelynek Szabadidő zsebét tudod nálunk jegyek/bérletek vásárlására használni.

ÁFÁ-s számla kiállítására van lehetőség?

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

Van-e diákkedvezmény?

Állandó diákkedvezményünk nincs.
Ha a Semmelweis Egyetem, Corvinus Egyetem, ELTE, BGE, Óbudai Egyetem vagy  Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatója vagy, kérjük érdeklődj a lehetőségekről recepciónkon.

Széchenyi Szép kártyával lehet fizetni?

Igen. Klubjainkban az OTP, MKB és K&H Szép kártyák szabadidő füléről lehet fizetni a szolgáltatásokért.