Klub információk

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatunknak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon.

A közel 3 000 m2-es, légkondicionált és teljesen akadálymentesített központunkban, egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra a súlyzók, rudak és padok mellett 80 db Star Trac kondicionáló gép, cardio edzésre a legmodernebb Life Fitness LCD monitoros gép várja vendégeinket, játék és tévé funkcióval, különböző edzésprogramokkal.

Vendégeink több mint 40 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, step, dance óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Két aerobik és egy spinning termeink gazdagon fel vannak szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel.

Magasan kvalifikált edzőkkel dolgozunk együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

Wellness részlegünkben egy 23 méter hosszú feszített víztükrű medence, 2 szauna (finn, aroma), egy gőzkabin garantálja vendégeink számára a teljes felfrissülést és relaxációt, mely segít feloldani a mindennapok során felgyülemlő stresszt és feszültséget.

A fáradt test izomzatának felfrissítésére, revitalizálására masszázs részlegünkön manuálterápiával és különböző masszázsokkal várjuk vendégeinket.

Széleskörű és minőségi beauty szolgáltatásokat – fodrászat, szolárium, kozmetika, 3D- műszempilla, manikűr-pedikűr - kínálunk, amelyek igénybevétele során garantáltan szebbé varázsoljuk vendégeinket.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Corvin Wellness Központ látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban.

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

További klubjaink

Megközelítés

  • a 3 számú metróvonal Corvin Negyed megállójától
  • a 4 és 6 számú villamos Corvin Negyed megállójától

gyalog kb. 5 perc – az Üllői út bal oldalán a Klinikák metró megálló felé, a balra nyíló Futó utcában, közvetlenül a benzinkút után található klubunk.

vagy

  • a 3 számú metróvonal Klinikák megállójától

gyalog kb. 8 perc - az Üllői út jobb oldalán a Corvin Negyed metró megálló felé, a jobbra nyíló Futó utvában, közvetlenül a benzinkút után


Parkolás

A Life1 Corvin Wellness mélygarázsát all in bérlettel rendelkező vendégeink használhatják díjmentesen a parkoló kapacitásáig. A klubból való távozás maximum 15 perccel után kérjük a garázst elhagyni.

A Corvin Plazaban a parkolás hétköznapokon az első órában ingyenes, minden megkezdett óra 250 Ft.


Elérhetőségek

Life1 Corvin Wellness

Cím: 1082 Budapest, Futó utca 48-50

Telefonszám: +36 70 331 3133

email: info.corvin@life1.hu

 

Üzemeltetés

Garai-Fabó Eszter klub menedzser
email: eszter.fabo@life1.hu
telefon: +36 70 425 19 06

 

Értékesítés

Eszenyi Dorina ügyfél koordinátor
email: sales@life1.hu
telefon: +36 70 672 07 66


Álláslehetőségek

email: karrier@life1.hu

Nyitott pozícióink: https://life1.hu/karrier/karrier/oldal/Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám:12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Hétfő-Péntek: 6.00-22.00

Szombat-Vasárnap: 8.00-20.00

 

Wellness nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 6.00-21.40

Szombat-Vasánap: 8.00-19.40

 

Az ünnepnapokon való nyitva tartásról az aktuális híreknél találsz információt.

 

A Life1 Corvin Wellness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.