Ingyenes első látogatás a Life1 klubokban

Gyere és próbáld ki klubjainkat, január 1-20-ig INGYEN!

Nincs is nehezebb, mint az ünnepek után visszaszokni a napi rutinba... Keress valamit, ami felpörget és színt visz a hétköznapokba!

A rendszeres mozgás energizál - döntsd az egészséges életmód és a rendszeres mozgás mellett!

Hiányzik a kezdő lökés? Most ez egyszerűbb lesz, mint gondolnád!

Újévi ajánlatunk a Life1 Nyugati, Life1 Allee és Life1 Pécs és a legújabb: Life1 Váci35 Fitness klubokban:

 

Gyere és próbáld ki klubjainkat, első alkalommal

INGYEN

január 1-20 között!

Az ingyenes első látogatás igénybevételéhez használd az promo kódot a recepción - a klubhoz tartozó egyedi promokódot megtalálod a klubok AKTUÁLIS menüpontja alatt!

 

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

  • Kardio gépeinken – többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)

  • A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat

  • Közel 40 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős alakformáló óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről.

  • Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

A személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 

 


*Az ingyenes első látogatás egyszeri alkalommal vehető igénybe, amennyiben vendégünk még nem járt a Life1-GildaMax fitness hálózatban.