START ajánlatok

Kedvezményes árak új vendégeinknek

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

Hiányzik a kezdő lökés? Kedvezményes Start ajánlatainkkal ez egyszerűbb lesz, mint gondolnád!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáljátok ki szolgáltatásainkat – válasszatok kedvezményes start ajánlataink közül!

 

START ALL IN JEGY - 1 800 Ft

A Start jegy egy 1 alkalomra szóló belépő, mellyel a legkedvezőbb áron próbálhatod ki szolgáltatásainkat.
Részt vehetsz egy csoportos órán, használhatod az erősítő és a cardio részleg modern gépeit, felfrissülhetsz wellness részlegünkben, amelyhez uszoda, finn szauna, aroma szauna, gőzkabin és pezsgőfürdő tartozik.


Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START ALL IN BÉRLET 17 500 Ft, melybe Start jegyed árát is beszámítjuk!

A Start all in bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi kétszeri belépéssel, korlátlan ideig sportolhatsz a Life1 klubokban

  • Átjárhatóság a Life1 klubok között

  • Csoportos órákon való részvétel - Közel 40 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, kangoo óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről. Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

  • Edzőterem használata - A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

  • Kardio részleg használata -  Többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik - interaktív szórakozás mellett edzhetsz (Internet, TV)

  • Wellness & Spa részleg használata

  • Infra szauna használata

 

A masszázs, személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.

 

 


 

A start jegy csak egy alkalommal vásárolható a Life1 Fitness Klub hálózatban, a vásárlás lehetősége nem klubonként értendő. A start all in bérlet egyszeri alkalommal, szintén az első látogatás napján vásárolható kizárólag. Amennyiben vendégünk Start jegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Start jegy árát beszámítjuk a Start All in bérlet árába.

Amennyiben regisztrációkor hírlevelünkre feliratkozol, és első alkalommal látogatsz el valamelyik Life1 klubba, Start jeggyel kedvezményes áron próbálhathatod ki szolgáltatásainkat.