Szolárium

Egész évben napsütötte bőrszín – ez az amire mindannyian vágyunk.

Egész évben napsütötte bőrszín – ez az amire mindannyian vágyunk.

A Life1 klubokban található szoláriumokban EU 0.3-as csövek vannak, amelyek megfelelnek az Európai Unió szabályzatának, amelynek célja az, hogy a szoláriumozás alatt csökkenjen a bőr UV-terhelése, ezáltal csökkenjen a leégés kockázata.

A szoláriumokban a maximális, engedélyezett UV-teljesítmény van beállítva; rendszeres, folyamatos használatukkal tartósabb barnaság érhető el, bőrötök nem ég le, illetve nem szárad ki.

Jelenleg Magyarországon a legtöbb szolárium UV-teljesítménye többszöröse a megengedett mértéknek, ezért tapasztalhatjátok azt, hogy esetlegesen más szolikban hamarabb eléritek a kívánt barna bőrszínt. Mi arra törekszünk, hogy minden szolgáltatásunk megfeleljen a Life1 Wellness egészségtudatos szemléletének, ezért fokozatos, rendszeres és mértékletes szoláriumozást javaslunk, amellyel tartósabb barnaság érhető el úgy, hogy közben bőrötök egészséges marad.

A Life1 Corvin Wellness klubban fekvő és/vagy álló szoláriumok állnak rendelkezésedre.

Élvezd a Life1-ekben található ZÖLD BIO szoláriumcsövek terápiáját, a természet erejével:

  • kíméletes barnítás
  • természetes és ragyogó bőrszín
  • zöld színterápia

Kényelmed biztosítása érdekében lehetőség van anélkül szolizni, hogy bajlódni kellene zsetonokkal vagy érmékkel. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy általad meghatározott összeget befizetned a Life1 egyenlegedre, amelyből tetszőleges időtartamra veheted igénybe a szoláriumot. A gépek indítása a Life1 kártyád segítségével önállóan is lehetőséges. Első alkalommal vagy ha bármilyen nehézségekbe ütköznél, javasoljuk, kérd recepciósaink segítségét, szívesen állnak rendelkezésedre!

A Life1 számára kiemelten fontos a higiénia és a tisztaság. A szolárium helységekben mindig találsz fertőtlenítőszert és papírkendőt – kérjük, hogy használat után töröld át a szoláriumot, hogy a következő vendég ugyanolyan higiénikus állapotban találja azt. Köszönjük!