Úszás

Az úszás remek fitness program, gyakorlatilag a test összes izmát megmozgatja.

Egyéni úszás
Csoportos órák az uszodában
Személyi edzés az uszodában

A Life1 Corvin Wellness klubban egy 23 méter hosszú feszített víztükrű medence, 2 szauna (finn, aroma), egy gőzkabin garantálja vendégeink számára a teljes felfrissülést és relaxációt, mely segít feloldani a mindennapok során felgyülemlő stresszt és feszültséget.

Az úszás remek fitness program, gyakorlatilag a test összes izmát megmozgatja. Cardio edzés, így pozitívan hat a szív- és érrendszerre: serkenti a pulzusszámot és az izomműködést, kalóriaégető mozgásforma.

Az úszás remek kiegészítése az erősítő és cardio edzéseknek – az egyik legjobb módja az izomerősítésnek, a fittség növelésének anélkül, hogy megterhelő lenne az izomzatnak. Nyugtató hatású: úszás közben egyetlen dologra koncentrálsz. Arra kényszerít, hogy szabályozd a légzésedet, figyelj a tested folyamatos mozgására – mindeközben a napi gondok, a stressz nem terhel, így úszás után úgy érzed, hogy felfrissült és nyugodt vagy.

Súlytól, kortól függetlenül úszni mindenki tud. Kiváló választás azoknak, akik kellemes, nem megterhelő testmozgást szeretnének végezni.

A megszakítás nélküli úszásra három (aquafitness és gyerek úszás esetén két) kijelölt sávban van lehetőség.

A víz mélysége 130cm, hőmérséklete 25-27 C, amely mind úszásra, mint aquafitnessre egyaránt megfelelő. Medencénket a nyitva tartási időben úszómester felügyeli.

Higiéniai és tisztasági okokból a medencében úszósapka használata kötelező – ha otthon felejted, recepciónkon kedvező áron vehetsz egyet!


Csoportos órák az uszodában.

A Life1 Corvin Wellness klubban csoportos órák keretében aquafitness és úszásoktatás órák is várják vendégeinket. Az órák minden Belépőjeggyel és bérlettel látogathatóak. Az úszásoktatás órákra alkalmanként 1 000 Ft pótdíjat kérünk fizetni a napi belépésen felül.


Személyi edzés az uszodában

Úszóoktatóink személyi edzés keretében, egyedi, személyre szabott edzéstervvel oktatják vendégeinket, legyen szó teljesen kezdőről, legyen szó olyanról, aki új úszásnemet szeretne elsajátítani vagy olyanról, aki csak a technikáján szeretne csiszolni.

Bemutató videó

Órák a mai napon

Hétfő
17:00
C
Pfeiffer Laura
Aquafitness
Hétfő
18:00
C
Pfeiffer Laura
Úszásoktatás