Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

CORE&MOBILITY

350 kalória

Közepes

Mi az a mobilitás, mobilizálás és miért van szükségünk rá?

Mobilitás, pontosabban ízületi mobilitás azt jelenti, hogy egy ízület teljes mozgásterjedelmében, akadály és fájdalommentesen képes mozogni teljes izomkontroll mellett. Az ízület mozgásának mértékét befolyásolja, hogy milyen jellegű ízületről beszélünk, előzetes sérülések, vagy az izmok merevsége.

Mikor mobilizálást végzünk egy adott ízületet a lehető legtöbb irányban és teljes mozgástartományban átmozgatjuk, ez a benne lévő ízületi folyadék egyenletes eloszlását segíti, valamint javul a keringés és mozgatást végző izmok vérellátása is, így ideális bemelegítés, de a regenerációs folyamatok gyorsításában is részt vehet. Ezek mellett remekül fejleszti a test-tudatot és a koncentrációs képességeinket. 

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A hagyományos nyújtással szemben mozgás közben fejti ki a hatását, így a mozgás minőségének javításában vesz részt főként, valamint nagyobb intenzitású edzésmunka előkészítésében és levezetésében is fontos szerepet kaphat. Folyamatos gyakorlás eredményeképpen enyhülnek ízületi fájdalmaink, amiket a sok ülés következtében kialakult izomegyensúly felborulása okoz, egészséges mértékben növeli a mozgástartományainkat, segít kialakítani egy anatómiailag helyes tartást, valamint képes visszaállítani izmaink és az izompólyák rugalmasságát és erőegyensúlyát.

A mobilis ízület az egészséges és fájdalommentes mozgás kulcsa, ami nem csupán sportolás közben fontos, hanem a mindennapi életben is könnyebbé teszi számunkra a mozgást.

Csoportos óraadóink

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: