Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Korrektív torna

200 kalória

Kezdő

Az életmódból és a helytelen ergonómiájú munkavégzésből adódó ortopédiai elváltozások megelőzésére, mozgástartományok javítására, izom diszbalanszok enyhítésére, korrigálására összeállított mozgásprogram.

A torna keringésjavító és mobilizáló technikákból, analitikus és funkcionális gyakorlatokból áll, amelyeket SMR henger, teniszlabda, gumiszalag, kézi súlyzó, saját testsúly, softball, instabil eszközök -,például fitball,- alkalmazása tesz teljessé.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A fokozatosság elvét betartva haladunk az órán a nagy alátámasztási felülettől az instabilig, lassútól a dinamikusig, az egyszerűtől az összetett gyakorlatig, ezért edzettségi állapottól függetlenül bárki részt vehet az órán, mivel szintjének megfelelően tudunk nehezíteni a gyakorlatokon. A tartás korrekciója mellett talptornára, gyógytornából ismert gyakorlatokra is számíthatsz.

Krónikus vagy hirtelen fellépő problémával küzdő, rehabilitáción átesett kliensek esetében csak gyógytornásszal és szakorvossal előzetesen egyeztetve ajánlott a korrektív tornán való részvétel!

Csoportos óraadóink

Pfeiffer Laura

Corvin

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: