Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Napüdvözlő jóga

180 kalória

Közepes

A Napüdvözletet világszerte gyakorolják testünkre és lelkünkre gyakorolt jó hatásai miatt.
A harmonikus légzéssel egybekötött gyakorlatsor igazán könnyen elsajátítható részekből áll és felfrissíti az egész test izomzatát, felgyorsítja a légzést és a szívverést, anélkül hogy fáradtságot vagy esetleg légszomjat idézne elő.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A Napüdvözlet jó hatással van a légző rendszerünkre, az emésztésünkre, energizálja és serkenti a belső szerveink működését, erősíti és nyújtja az izomzatot, javítja a vérellátást, normalizálja a vérnyomást.
Azért hogy mindenki számára valódi élményt jelentsen, a Napüdvözlet először egyenként elsajátítjuk a gyakorlatsor részeit, majd a testtartásokat folyamatos sorozatok formájában gyakoroljuk.
A Napüdvözletet egy néhány perces relaxáció követi.

Csoportos óraadóink

Antal Laura

Nyugati

  • Aerobic oktató (MyMove Online Fitness School, 2021)
  • Pilates oktató (Fitness Company, 2022)
  • Hatha - Gerinc - Női jóga oktató (Asram Jógaközpont, 2023)
Magamról: Zenetanárként sok közös pontot találok a testmozgásban és a zenészi hivatásban, ami folyamatos inspirációt és megújuló kreativitást ad: számomra a Pilates a kímélő és hatékony kardió és erősítő edzést jelenti, a jóga pedig az élethez szükséges harmóniát támogatja. Hozzájuk a humor és a játékosság sem marad el  - az ászanákat élvezni, a Pilates-labdának örülni érdemes! Folyamatosan, új mozgásformákat is beépítve fejlesztem a mozgás-repertoárom (pl. Tai Chi, Animal Flow elemei). Ha részt veszel az órámon, a pozitív energia garantált!   Mottóm: Add át magad a pillanatnak, teremts lehetőséget a változásra!  

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: