Barna Fruzsina
Ny
Barna Fruzsina
  • Stretching
  • Alakformáló
  • TRX
  • FitFight

Végzettségek:

  • Csoportos Fitness Instruktor - IWI Nemzetközi Fitnesziskola (2020)
  • Fitfight Instruktor - IWI Nemzetközi Fitnesziskola (2020)
  • Viselkedéselemző – Pszichológia BA, Pázmány Péter Katolikus Egyetem (2020)

 

Magamról:

Barna Fruzsina vagyok, csoportos fitness instruktor, fitfight instruktor és viselkedéselemző. Jelenleg a csoportos órák tartása mellett személyi edzőnek (IWI Nemzetközi Fitnesziskola), okleveles pszichológusnak (ELTE, Tanácsadás specializáció) valamint család- és párterapeutának (Magyar Családterápiás Egyesület) képzem magamat. Úgy gondolom, a mentális egészségi állapot nagyban befolyásolja az ember fizikális egészségi állapotát, és ez bizony fordítva is igaz! Az igazi teljesség, kiegyensúlyozottság megéléséhez elengedhetetlenül fontos a rendszeres testmozgás.

7 éves koromtól kezdve táncoltam, 16 éven át (színpadi show, salsa, hip-hop stílusokban), így hamar és visszavonhatatlanul a részemmé vált a zene, a mozgás. 2019-ben találtam rá az aerobik világára, valamint a Fitfightra, ami számomra szerelem volt első látásra. Ez egy egyedülállóan szuper hangulatú, pörgős, nagyon magas kalóriafelhasználású (600 kalória elégetése 1 óra alatt nem ritka eset), küzdősport jellegű edzés, mely könnyen tanulható ütéseket, rúgásokat, védéseket és ezek kombinációit ötvözi zenével. Nem csak kiváló alakformáló, zsírégető, állóképesség- és koordinációs képesség fejlesztő, de jelentős önbizalomfejlesztő és stresszlevezető hatása is van, kimondottan eredményezi a lelki felfrissülést, amire a mai világban úgy gondolom, hogy mindenkinek nagy szüksége van.

Alakformáló óráimon különböző eszközök (többek között step pad, kézisúlyzó, gumikötél, fitball) használatával és változatos gyakorlatok segítségével dolgoztatjuk meg az izomcsoportokat, nagy hangsúlyt fektetve a felkar, a has, a comb és a farizmok formálására, erősítésére. A rendszeres alakformáló edzések hatására figyelemmel követheted saját tested pozitív irányú változását, ami önmagában is jutalomértékű elégedettségérzéshez vezet – hát még az órai hangulat!

Sok szeretettel, vidámsággal és rengeteg energiával várlak Benneteket csoportos óráimra. Éljük át együtt hétről hétre a mozgás örömét, tegyünk együtt az egészségünkért & a jó hangulatért!

 

Mottóm:

„A sport a test útján nyitja meg a lelket.” - Szentgyörgyi Albert