Gyurkovics Anikó
A
C
Gyurkovics Anikó
  • Kangoo
  • Alakformáló

Végzettségek:

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar TFTI - Sportoktató (aerobik sportágban)
Kangoo Club Hungary - Kangoo Power Instructor
Kangoo Club Hungary - Kangoo Discovery Instructor
Czanik Balázs - Capoeira Aerobik oktató
R-Med Akadémia - TRX Instructor
Star Training - Stretching és ellazulási technikák tanfolyam
Oriolus Med - Kinesio Tape tanfolyam

Magamról:

2010-ben a Testnevelési Egyetem Továbbképző Központjában szereztem aerobik oktatói oklevelet. Ezt megelőzően néptánccal foglalkoztam gyerekkorom óta. A tánc után olyan, kifejezetten dinamikus edzésformát kerestem, ami - túl azon, hogy növeli az állóképességet, formálja az alakot és csökkenti a testzsír arányát - képes arra, hogy erővel, energiával is feltöltsön. Így találtam rá a Kangoo Jumps-ra, amely ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel. Minden perce pörgő, őrült és élvezetes. A Kangoo Instruktori tanfolyam elvégzését követően már több éve tartok rendszeresen Kangoo órákat felnőtteknek és gyereknek egyaránt. Az órák dinamikusak, energikusak és az óra végére általában még a leginkább lehangolt vendégre is sikerül ráragasztani a jókedvet. Mert ugrálni csak mosolyogva lehet.
A speciális rugós talpú cipőben végzett magas intenzitású mozgás felpörgeti az anyagcserét, rengeteg kalóriát éget, pozitív hatást gyakorol a szívre és az érrendszerre, fokozza a szervezet oxigénellátását, miközben átalakítja, feszesebbé és tónusosabbá teszi az alakot - így a változás a rendszeresen órára járó vendégeken szemmel látható. Minél többen vagyunk, annál nagyobb és magával ragadóbb a hangulat.
Az aerobik oktatói oklevél megszerzése óta alakformáló és zsírégető órákat is tartok; személyes kedvencem az intervall edzés. Ez egy olyan állóképesség növelő óratípus, melynek során a teljes testet megdolgoztatjuk. Az intervall tréning hatékonysága a változó terhelésben rejlik. A magasabb terhelést alacsonyabb intenzitású rész követ, így a pihenő szakaszok miatt összességében többet tudunk dolgozni magasabb terhelés mellett.
Hiszek a funkcionális edzésmódszerekben is, ezért tettem le a voksomat a TRX mellett. Kiscsoportos edzés, amelyet nagy figyelem és fegyelem övez.

Nagy mosollyal és szeretettel várlak óráimon!


Mottóm:
Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz." Les Brown

Órák a közeljövőben

Hétfő
11:00
C
Gyurkovics Anikó
Stretching - Online
Hétfő
12:00
C
Gyurkovics Anikó
Alakformáló - Online

Klubot választok