Hegedűs Tamás
C
Hegedűs Tamás
  • Személyi edzés

Végzettségek:

- Személyi edző (Weider Professional

- Életmód és Táplálkozási tanácsadó

- Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás

- Fitness-wellnes instruktor

Magamról:

Konditermi súlyzós edzéssel 16 éves korom óta foglalkozom, innentől kezdve életem tetemes részét teszi ki. Már korán tisztává vált számomra, hogy ez az a szakma amiben minden nap motivált tudok lenni, és szeretni tudom a munkámat.
Az, hogy segíthetek embereknek fogyni, izmosodni, fittebbé válni, engem is arra ösztönöz, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és frissítsem.

Amire büszke vagyok:

Középiskolás korom óta folyamatosan olvasok, tanulok, szemináriumokra járok, hisz motivációval tölt el, hogy emberekkel foglalkozhatok, segíthetek nekik. Így büszke vagyok arra, hogy az elvégzett iskoláimon túl olyan neves bajnokoktól is személyesen tanultam, mint Tóth Dániel, vagy Fekete Balázs.

Edzésemről, specialitásaimról:

Közös munkánk alatt elengedhetetlennek tartom az eredményességet, hogy mindenki dinamikusan a célja, álma felé tudjon haladni tudatosan, sérülésmentesen.
Mindenki számára a saját egészségi állapotának, céljának, és edzettségi szintjének megfelelő személyre szabott edzésprogramot állítok össze, és ezt segítem táplálkozási tanácsokkal.

Edzéseimben súlyzós és gépi edzés mellett alkalmazok funkcionális gyakorlatot is, illetve külön hangsúlyt fektetek a törzserősítésre, tartáshibák javítására is.
Motivációdat folyamatosan igyekszem fenntartani rövidtávon edzés alatt, hosszabbtávon fejlődésed folyamatos nyomon követésével.

Fontosnak tartom, hogy az edzések jó hangulatban teljenek el, és mind a 60 perc a vendég fejlődését szolgálja.

Keress bátran!

Mottóm:

„Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Les Brown)

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőség

E-mail: hegedus.tamastrainer@gmail.com

Telefonszám: +36 30 970 99 28