Kelemen Bettina
Ny
Kelemen Bettina
  • Személyi edzés

Végzettségek:

  • International Wellness Institute (IWI) – Fitness instruktor
  • International Wellness Institute (IWI) – Személyi edző
  • Weider - Életmód és Táplálkozás Tanácsadó
  • EFEB – Svéd és frissítő masszőr

Magamról:

A sport iránti szeretetemet a művészi torna és akrobatikus rock and roll adta meg, később pedig a jóga vált mindennapjaim részévé. Végső helyemet pedig a konditeremben találtam meg.

Amire büszke vagyok:

Saját magam építettem fel mindazt, ami körülöttem van és hálás vagyok, hogy tovább fejleszthetem magam testileg - lelkileg abban a környezetben ahol jól érzem magam. És ezzel a kiegyensúlyozottsággal igyekszem segíteni a vendégeimet egy jó hangulatban megizzasztani.

Edzésemről, specialitásaimról:

SMR henger használatának megtanítása, Mobilizációs technikák beépítése, erő- állóképesség fejlesztés, alakformálás, egészségmegőrzés, illetve táplálkozással kapcsolatban is tudok neked tanácsot adni, hogy a maximumot hozd ki az edzéseiden.

Fontos számomra a te fejlődésed és ezzel együtt az enyém is ezért igyekszem minél több tanfolyamon részt venni és a tanultakat az edzéseinken beépíteni, hogy példát és utat mutassak neked, hogyan is lehet tudatosan életmódot változtatni.

Tartás és mozgáselemzéssel illetve állapotfelméréssel indítjuk a közös munkát melynek célja, hogy személyre szabottan állítsak össze neked egy edzéstervet, amely alapján fogunk dolgozni a te testednek legoptimálisabban. Fontos számomra, hogy az edzéseken jól érezd magad és úgy távozz, hogy jó érzéssel töltsön el, ma is tettél magadért valamit. Hisz nemcsak a külsőségek lesznek fontosak az edzés céljaként, hanem hogy a lelked is elégedett legyen.

Célom, hogy akik félve mennek be a konditerembe azoknak segítsek eligazodni és megtanítani hogyan lehet megszeretni és mindennapjaidba beilleszteni az edzést, hogy az ne legyen nyűg és önbizalmat adjak, hogy bátrabb legyél ezekben a szituációkban.

Mottóm:

„Ép testben, ép lélek”

Beszélt nyelvek:

Magyar

Elérhetőségeim:

E-mail: bettina.kelemen90@gmail.com

Telefon: +36 30 6529667