Molnár Tibor
C
V
Molnár Tibor
  • Spinning
  • Indoor Cycling ICG

Végzettségek:

  • Közgazdász MSc – Szegedi Tudományegyetem

  • SPINNING® Instruktor - Mad Dogg Athletics Spinning®

Magamról:

A mozgás, a sport gyermekkorom óta jelen van az életemben: a kezdeteket a kosárlabda jelentette, mely sok évig elkísért. Később, egyetemistaként szembesültem azzal, hogy felnőtt fejjel mennyire nehéz rendszeres csapatsportot űzni. Életem sokéves periódusát szenteltem a futásnak, mely rengeteg élményt és érzést adott, legyen szó nagyvárosi futásokról, vagy az erdő csendjéről. A futás tanított meg arra, hogy motivációt átadni másnak téged is magaslatokba emelhet. Büszke vagyok arra, hogy többeket segíthettem a „no-sport” életszemléletről egy lefutott maratonig vezető úton.

A csapatsportok és az egyéni edzések külön-külön való megtapasztalása után végül megtaláltam azt az edzésformát, mely e két iskolát egyesíti, és ez a spinning. Egy spinning órán az egyéni céljaidnak megfelelően tekerhetsz, mégis csapatban dolgozol, és a fejlődést, a sikereket is e két dimenzió szintjén élheted meg.

Jó hangulatú zenékkel, vidám órákkal szeretnék Nektek bemutatkozni. Tekerjünk együtt, és engedjétek, hogy magával ragadjon Titeket a ritmus!

Találkozunk a Spinning® teremben!

Órák a közeljövőben

Kedd
19:30
C
Molnár Tibor
Indoor Cycling ICG
Csütörtök
16:30
C
Molnár Tibor
Indoor Cycling ICG
Péntek
17:30
C
Molnár Tibor
Indoor Cycling ICG
Szombat
10:00
A
Molnár Tibor
Spinning

Klubot választok