Serrano Gergő
A
Serrano Gergő
  • Cross Training
  • Funkcionális köredzés
  • TRX köredzés

Végzettségeim:

  • Fitnesz Instruktor (2018) 

 

Magamról:

Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, egyesületi szinten fociztam és kajakoztam is. Sport iránti szeretetem azóta is töretlen: legyen szó futásról vagy csoportos óráról.

 

Mind a mai napig is rendszeresen részt veszek crossfit és funkcionális tréningeken. Ilyen típusú edzésekkel körülbelül 5 éve találkoztam először. Ezeknek az óráknak változatosságuk és dinamikájuk mellett nagy előnyük, hogy megerősítik a core-izomokat, illetve a fejlesztik az erő-állóképességet. Ezen felül a cross training motivál abban, hogy átlépjünk a saját árnyékunkon és merjünk többet vállalni, újabb célokat kitűzni. Ez a fajta motiváció pedig nem csak az edzőterem négy fala között elengedhetetlen, hanem, azokon túl is.

S a belső motiváció mellett mi az, ami még inspirál? A közösség összetartása, mely kiváló hajtóerő lehet mindenki számára: kezdőnek és haladónak egyaránt.

 

A fentieken túl, hiszek abban, hogy amellett, hogy a sport egy nagyon jó kikapcsolódási forma egy hosszú nap után, a stressz kezelésének és levezetésének is kiváló módja.

 

Bízom abban, hogy Vendégeim az órákon kapott lendületet és energiát a mindennapokba is át tudják majd vinni!

Órák a közeljövőben

Szombat
09:00
A
Serrano Gergő
TRX köredzés
Szombat
10:00
A
Serrano Gergő
Cross Training
Vasárnap
10:00
A
Serrano Gergő
Cross Training
Vasárnap
11:00
A
Serrano Gergő
Funkcionális köredzés

Klubot választok