Szabó Balázs
A
Szabó Balázs
  • Cross Training
  • TRX
  • TRX köredzés

Végzettségek:

  • Fitness instruktor (EQF Level 3) - IWI
  • Személyi edző (EQF Level 4) - IWI
  • Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés - IWI
  • TRX trainer - Rmed Akadémia

Magamról:

A sport-testmozgás mindig is fontos része volt az életemnek. Több különböző sportágban kipróbáltam magamat, míg végül rátaláltam a kosárlabdára, amit most már 13 éve versenyszerűen űzök. Fitness edzéseket 2008 óta végzek, melyet eleinte saját magamért, hobbiból kezdtem el csinálni.

A kezdeti lelkesedés odáig fejlődött, hogy mára az egyik legfőbb célom megismertetni és főként megszerettetni az emberekkel a rendszeres testedzés széleskörű pozitív hatásait, melyek úgy vélem, elengedhetetlenek egy mai, modern életvitelt folytató ember számára.

Szeretném ha az emberek felismernék a jelentőségét annak, hogy a testmozgás nem csak a külső megjelenésről szólhat, hanem egy fajta befektetés a jövőbe, hiszen alapvetően tudja pozitív irányba változtatni az élet minden területét, legyen szó munkahelyről, családról, szabadidőről, vagy a jó közérzetről.

A sport és fitness ipar lendületes fejlődése és megújulása miatt folyamatosan törekszem ismereteimet bővíteni, újabb tudásanyagokat elsajátítani, hogy a hozzám fordulókat a lehető legjobban tudjam segíteni saját céljaik elérésében.

Tarts velem, ha szeretnél egészségtudatosabban élni, javítanál jelenlegi fittségi szinteden, vagy csak szeretnéd, hogy a rendszeres testmozgás a mindennapi életed szerves része legyen.

Mottó:

Haladj túl azon, amit lehetségesnek gondolsz!

Beszélt nyelv:

Angol

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 645 66 38

E-mail: balazs.szabo6@gmail.com

Órák a közeljövőben

Csütörtök
09:00
A
Szabó Balázs
TRX köredzés
Hétfő
07:00
A
Szabó Balázs
Cross Training
Kedd
07:00
A
Szabó Balázs
Cross Training
Kedd
09:00
A
Szabó Balázs
TRX köredzés

Klubot választok