Szabó Kinga
C
Szabó Kinga
  • Jóga
  • Yoga in English

Végzettségek:

  • Jóga oktatói képzés – Red Hot Yoga Studio, Guildford, UK (2018)
  • Gyermek jóga oktatói képzés – Yoga Beez, London, UK (2019)
  • Továbbképzés  asszisztencia nyújtásban - Red Hot Yoga Studio, Guildford, UK (2019)
  • Meditáció és mindfulnes tanfolyam - Triyoga, London, UK (2019)
  • Továbbképzés hogyan használjunk játékos elemeket a jógán belül - Indaba, London, UK (2018)

Magamról:

8 évvel ezelőtt mentem el az első Bikram jóga órámra. Nagy kihívást jelentett, de maradtam.

Az első pár évben csak a forró jógát gyakoroltam, majd szép lassan elkezdtem ellátogatni más órákra is. Később kiköltöztem Angliába, ahol találkoztam pár rendkívüli tanárral, akiket mentoraimként tisztelhetek, volt szerencsém tőlük tanulni.

Óráimon igyekszem barátságos, biztonságos légkört teremteni, és letisztázni az olyan tévképzeteket, melyek azt tartják, a jóga gyakorlásához bizonyos előfeltételek kötöttek. Mindenkit várok szeretettel, nemtől, kortól, rugalmasságtól függetlenül. Tanítványaim ösztönzöm az előítélet mentességre, a jelenben maradásra, a koncentráció fejlesztésére, tudatosítva a saját testi érzetek figyelembe vételét.

Nekem a jóga segített meggyógyulni a gerinc bántalmaktól, emésztési zavaroktól, szorongásos betegségektől, nagyon sokat javított a migrénemen, megerősített, nem csak fizikailag, de mentálisan is!

Számomra a hitelesség, a közvetlen kapcsolódás az emberekhez és a pozitív gondolkodás kialakítása nagyon fontos a matracon, illetve azon kívül is, a mindennapokban.

Főképpen hatha és vinyasa típusú órákat tartok. Gyere, jógázzunk együtt, kapcsolj ki 60 percre, csak magadra van szükséged és arra, hogy lélegezz J

 

Mottó:

„Nekünk kell a változássá lennünk, amit a világban látni akarunk” – Mahatma Gandhi

Órák a közeljövőben

Csütörtök
08:00
C
Szabó Kinga
Jóga

Klubot választok