Szebenyi Szabina
A
Szebenyi Szabina
  • Alakformáló
  • Cross Training

Végzettségek:

Eötvös Loránd Tudományegyetem (2015)

Csoportos Fitness Instruktor – IWI Nemzetközi Fitnesziskola (2018)

Weider Professional Fitness Trainer - Életmód és Táplálkozás tanácsadó, sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés tanfolyam (2019)

Magamról:

Szebenyi Szabina vagyok, a sport iránti szeretetem egészen gyerekkoromig vezethető vissza.  8 év balett múlt van a hátam mögött, ezért imádok csoportban edzeni, azt gondolom, hogy egy szuper hangulatú társaságban egymást ösztönözzük a kitartó munkára. Az életemben nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás, a helyes táplálkozás. Számtalan sportot kipróbáltam, szenvedéllyé, szerelemmé és a mindennapjaim elengedhetetlen részévé vált a mozgás. Immár 5 éve, hogy évente egyszer lefutom a félmaratont, amikor a 21 km végére érek, olyan katartikus érzés fog el, ami egy évre elegendő motivációt ad. A célom az, hogy megmutassam, és átadjam nektek is ezt az érzést, abban bízom, hogy az óráim, nektek is elegendő motivációt adnak arra, hogy egészségesebb, boldogabb, pozitívabb, és kiegyensúlyozottabb életet éljetek.

Amire számítani lehet: lendület, energia, változatosság , jó zene, őrült hangulat, és természetesen kemény, pontos munka.

Órák a közeljövőben

Szerda
07:00
A
Szebenyi Szabina
Cross Training
Péntek
07:00
A
Szebenyi Szabina
Cross Training

Klubot választok