Szikszai Mónika
Ny
Szikszai Mónika
  • Spinning
  • Indoor Cycling ICG

Végzettségek:

  • Alkalmazott Matematikus BSc - Eötvös Loránd Tudományegyetem (2009-2012)
  • Biztosítási és Pénzügyi Matematika MSc - Eötvös Loránd Tudományegyetem (2012-2014)
  • SPINNING® Instruktor képzés (2015)

Magamról:

Az egyetemi éveim alatt kezdtem Spinning® órákra járni, azóta egyre mélyült a kapcsolatom ezzel az edzéssel. Volt szerencsém több oktatótól is tanulni és szeretném tudásomat folyamatosan továbbfejleszteni.

Két éve készülök hosszabb távú triatlon versenyekre, ami életem egyik legfontosabb részévé vált. Ekkor kezdtem megérteni, hogyan érdemes edzéseket és edzésterveket összeállítani.

Sokat olvastam a témában és a saját bőrömön gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy Nektek már könnyebb dolgotok legyen. Az utóbbi években kezdett bennem kialakulni egy erős elképzelés, hogy én milyen órákat tartanék. Ezért végeztem el végül a Spinning® instruktor képzést 2015-ben.

Azt gondolom, hogy korábbi tanulmányaimból hozott gondolkodásom (matematikus közgazdász vagyok) hozzájárul ahhoz, hogy jól átgondolt és megszerkesztett órákat tartsak. Ennek ellenére abban hiszek, hogy lelkesedéssel és megszállottsággal lehet fejlődni, nem önmagában egy szigorú edzéstervvel.

Vidám, pörgős órákkal szeretnék Nektek bemutatkozni. Tekerjünk együtt, és engedjétek, hogy magával ragadjon Titeket a zene!

Találkozunk a Spinning® teremben!

Beszélt nyelvek:

angol, francia, német

Órák a közeljövőben

Csütörtök
07:00
Ny
Szikszai Móni
Indoor Cycling ICG
Hétfő
19:30
Ny
Szikszai Móni
Indoor Cycling ICG

Klubot választok