Rólunk

A Life1 Corvin Wellness prémium klub 2011-ben nyitotta meg kapuit az új-belváros szívében, a Corvin sétányon. A széleskörű fitness szolgáltatások mellett a belvárosban egyedüli uszodának, az egyedi környezettel rendelkező wellness&spa részlegnek, valamint a magasan kvalifikált szakmai csapatunknak köszönhetően mára a Life1 Corvin Wellness Budapest egyik legkedveltebb és leglátogatottabb fitness létesítményéve vált.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás, feltöltődés és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a legmodernebb felszereltséggel, elérhető árakon.

2014. elején, Pécsett nyitottuk meg második klubunkat, majd 2015. októberben megnyílt Budapest második Life1 klubja, a Life1 Nyugati Fitness a Nyugati téren, a Skála Metró épületében. 2017-ben felvásároltuk a Gilda Max fitness hálózatot, így a Life1 hálózat további termekkel bővült, így már megtalálhatóak vagyunk a az Allee-ban, a River Estate irodaházban és a Flórián üzletközpontban is. További termek nyitását is tervezzük az elkövetkezendő években. Célunk, hogy hamarosan a Life1 legyen Magyarország első, országos fitness klub hálózata.

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Felkészülten várjuk klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése. Segítünk abban, hogy minden vendégünk, klubtagunk elérje fitness céljait, akár alakformálásról, akár izomépítésről vagy fogyókúráról legyen szó.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk vendégeinknek, célunk helyszínéül szolgálni egy energikus, életvidám közösség mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

A gazdasági siker önmagában számunkra nem érték: akkor érjük el missziónkat, ha vendégeink elégedettek és elérik saját fitness céljaikat, ezért a legkedvezőbb feltételeket nyújtjuk a mindennapi testmozgáshoz. Csak akkor válhatunk sikeressé, ha vendégeink úgy érzik, hogy a Life1 aktív része az életvitelük fejlődésében, sikereiben.Kapcsolat

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám: 12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.
Bankszámlaszám: Takarék Kereskedelmi Bank - 18203095-06039296-40010017


Értékesítés

Herczeg Lévi értékesítési vezető
email: levi.herczeg@life1.hu
telefon: +36 70 / 672-05-87

Csoportos oktatókért felelős szakmai vezető


Czigány Bernadett
email: betti.czigany@life1.hu

Álláslehetőségek

email: karrier@life1.huKlubjaink elérhetőségét a klub információ menüpont, kapcsolat fülén találod.