Bilácz Boglárka
Ny
Bilácz Boglárka
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • Fitness Akadémia – Fitness Instruktor
  • Személyi edző
  • Alkalmazott táplálkozási ismeretek egészségsport fókusszal - Táplálkozás Beállítás
  • FMS 1

Magamól:

Már kiskorom óta életem része a sportolás. 6 évesen elkezdtem jazz-balettozni, ahol 8 év alatt elsajátítottam az akrobatika, hip-hop és a klasszikus balett alapjait, valamint ez az időszak alapozta meg az ízületi hajlékonyságomat is. 14 éves koromtól kezdve kezdtem el megismerkedni a fitness termekkel, valamint szabadtéri edzésekkel, illetve rendszeresen elkezdtem foglalkozni a futással is. Rájöttem, hogy futás közben teljesen ki tudom üríteni a fejemet és a fizikai határaim kiterjesztésén túl a mentális és pszichikai állapotomat is tudom fejleszteni. A futások és edzések olyannyira részemmé váltak, hogy a Békés Megyei Rendőrfőkapitányság színeiben indultam eredményesen a terepfutó bajnokságokban.

Több edzés alkalmával kaptam visszajelzéseket barátaimtól és kollégáimtól, hogy a mentalitásom miatt úgy gondolják, hogy jó edző is lehetnék. 5 évig jártam heti rendszerességgel aerobikkal is, ahol először fogalmazódott meg bennem is ez a gondolat.

Amire büszke vagyok:

Büszke vagyok a jazz-balettban elért sikereimre és az alapfokú műveszti táncvizsgámra. Mindig boldogan gondolok vissza a 2018-as BM Országos Terepfutó Bajnokságra, ahol női I. kategóriában 3. helyezést értem el, és a Békéscsaba-Arad szupermaratonokra.

A pajzsmirigy alulműködés során csak szigorú és rendezett életmód mellett lehet fenntartani a megfelelő egészségi állapotot. Büszke vagyok arra, hogy ennek ellenére is képes vagyok mind a mozgás, mind az étkezés területén a legjobbat kihozni magamból és képes vagyok az emberekben is változást elérni ezen a területen.

Az edzéseimről:

Én nem csak azt akarom elérni, hogy az emberek képesek legyenek lefogyni, vagy elérni a hasonló jellegű kitűzött céljaikat. Én szeretném átadni nekik azt a szeretet a sport iránt, melynek csak egy mellékhatása lesz az, hogy súlyt adnak le, megerősödnek és egészségesebbé válnak. Emellett fontosnak tartom a stretchinget, avagy a megfelelő edzések utáni nyújtást is, mivel preventív hatása van, ellazítja az igénybevétel után a testet, valamin stresszoldó hatású.

Mottóm:

„Az vagy, aminek hiszed magad.”

Beszélt nyelvek:

alapfokú angol, magyar

Elérhetőségeim:

e-mail: bilaczboglarka@gmail.com

telefon: +36307505025