Bogár Orsolya Erika
C
Bogár Orsolya Erika
  • Személyi edzés
  • Kaatsu személyi edzés

Végzettségek:

  • Személyi edző
  • Aerobik sportedző
  • Fms Level1
  • Hot Iron Instruktor
  • SparrowBag Instruktor
  • Az Év Személyi Edzője 2017, Life1 Corvin Wellness

Magamról:

A külsőségeken kívül az élet minden területén fontosnak tartom a tartalmat is. Éppen ezért hálás vagyok, hogy munkám nap mint nap kihívások elé állít; a különböző képzéseken és szemináriumokon szerzett ismereteim folyamatosan változtatják szakmai nézeteimet, s továbbgondolkodásra, fejlődésre sarkallnak. 
Gyermekkoromtól kezdve folyamatos mozgásban vagyok (torna, tánc, fitness), és tapasztalom, hogy a rendszeres mozgás életminőség javító hatással bír. Lehetővé tette számomra, hogy céltudatosabb és kitartóbb legyek. 

Amire büszke vagyok:

2015 áprilisa óta dolgozom a Life1 Corvin Wellnessben személyi edzőként. Ez idő alatt a legkülönbözőbb célokkal kerestek meg nők és férfiak egyaránt. Legyen szó életmódváltásról, szülést vagy inaktív időszakot, rehabilitációt követő erősítésről, jelentős közös sikereket könyvelhettünk el. 

Edzéseimről, specialitásaimról:

Közös edzéseink fókuszában a teljes test edzése áll. Hogy ne csak rendszeresen, hanem jól és sérülésmentesen is mozoghass és élhess, segítségül hívom a funkcionális mozgásminta szűrést is (FMS; Move well, move often!). 
Kulcsfontosságú szerepet tulajdonítok a rendszerességnek, a helyes kivitelezésnek, megfelelő korrekciók alkalmazásának, valamint az önmagunkhoz viszonyított fejlődés felismerésének. 
Fontosnak tartom, hogy mindenki a saját edzettségi szintjének és egészségi állapotának megfelelő módon végezzen testmozgást, ezért a közös edzések megkezdését minden esetben rövid konzultáció előzi meg. 
Amennyiben igény mutatkozik rá, szívesen ellátlak táplálkozással kapcsolatos információkkal, tanácsokkal is. 

Mottóm:

Kifogások helyett megoldások, kudarc helyett fejlődés, siker és eredmények! 

Beszélt nyelvek:

német, angol

Elérhetőségeim:

E-mail: orsolyaerikabogar@gmail.com

Telefonszám: +36 20 285 11 54