Csatos Mónika
Ny
Csatos Mónika
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Fitness Instruktor
  • ELTE PPK – Rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc (Fitness – wellness szakértő)
  • Weider Professional Fitness Trainer – Funkcionális tréner
  • Weider Professional Fitness Trainer – Military Power Cross Trainer
  • Weider Professional Fitness Trainer – Rehabilitációs tréner

Magamról:

Célirányosan jelentkeztem az ELTE Pedagógiai Pszichológiai Karára, ahol megalapoztam a tudásomat, majd a folyamatos fejlődés híveként sorban elvégeztem számos képzést, azért, hogy minél szélesebb látókörű, hitelesebb és naprakészebb tudású edzővé váljak.
A mozgás már gyerekkorom óta az életem szerves része, a fitnessel pedig a gimnáziumi éveim alatt kezdtem el foglalkozni. Ekkoriban ismerkedtem meg az erőemeléssel is, számos versenyen részt vettem, amelyeken szép eredményeket értem el. Szeretem a kihívásokat és kilépni a komfortzónámból, ezért rengeteg mozgásformát kipróbáltam már, de a funkcionális edzés áll legközelebb a szívemhez. Rengeteget köszönhetek a rendszeres mozgásnak és az egészséges életmódnak, általuk még kitartóbb, céltudatosabb, magabiztosabb és határozottabb lettem, amelyeket igyekszem elérni a Vendégeimnél is a közös edzések során.

Amire büszke vagyok:

A Vendégeim kitartó és alázatos munkájára, az együtt elért sikerekre.

Edzéseimről:

A konzultációt, illetve az állapotfelmérést követően összeállítok egy személyre szabott edzésprogramot (tervet), illetve igény szerint életmód-, valamint táplálkozási információkkal, tanácsokkal látlak el és együtt elindulunk egy közös úton, amely a siker felé vezet. Legyen szó sérülés utáni rehabilitációról, állóképesség fejlesztésről, alakformálásról, izomtömeg növelésről vagy szimplán életmódváltásról, keress bizalommal és segítek, hogy elérhesd a kitűzött céljaid!

Mottóm:

Miért mozognánk komfortzónán belül, ha ki is léphetünk belőle?

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőségek:

csatosmoni.trainer@gmail.com

06302133973