Daoud Michell (Misi)
V
Daoud Michell (Misi)
  • Személyi edzés
  • Kaatsu személyi edzés

Végzettségeim:

2013- Strong First Girya instruktor I
2015- Sportoktató (Testépítés, fitness, Mandala Jóga stúdiók)
2016- Kaatsu Specialista
2017- Ground Force Method instruktor I
2019- DoctorFit gerinctréner I

Magamról:

Életem szerves részét képezi a testmozgás már egészen fiatal korom óta. Számos sportágban kipróbáltam magam, de a szakszerű testedzést mégis egy súlyos térd, illetve gerincsérülés kapcsán ismertem meg és értettem meg fontosságát. Pedagógusi családból származom, több mint valószínű, hogy ezért is dolgozom sportoktatóként.

Sérüléseimnek köszönhetően találtam meg a hivatásomat, szenvedélyemet, az edzősködést. Eleinte, éveken keresztül csak óralátogató voltam kettlebell edzéseken, idővel annyira megtetszett ez az egyszerű eszköz, hogy 2013-ban elvégeztem életem első edzői képzését, a Strong First Girya instruktori képzést, amire igen komolyan fel kell fizikálisan és mentálisan készülni. Mindenkori mestereim, Egyházi Gábor és Egyházi Böbe mentorálásával sikerült elsajátítanom a testedzés alapjait.

Edzői hitvallásomnak tekintem, hogy a hozzám forduló emberek életminőségének javításában segítsek, legyen szó mozgásszervi problémáik progresszív kezeléséről vagy általános erőnlétük fejlesztéséről. Tisztelem az emberek határait, ugyanakkor hiszem, hogy azok következetes, céltudatos, rendszeres edzésével mind fizikálisan, mind mentálisan elérhetünk egy tartós és pozitív életminőségbeli és életszemléletbeli változást.

Amire büszke vagyok:

Az út minősége, melyen járok, mindig változik, de utam során, amibe belekezdek, azt sohasem adom fel.  Szolgálom az emberek egészségét, feltétel nélküli empátiával. Hozzáállásomnak köszönhetően edzői munkám évei alatt sok-sok embernek sikerült életük kritikus helyzetében támaszt biztosítanom.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Bejelentkezés után egy személyes állapotfelmérés, illetve motivációs konzultáció keretében meghatározzuk együtt, hogy melyek azok a célok, amelyeket el kell érnünk. Megtanuljuk az SMR henger használatát, ezután szakszerűen bevezetlek a következetes, céltudatos testedzés világába. Lépésről lépésre fogunk haladni, fontos, hogy meg tudjam veled szerettetni a testmozgást, ezáltal hosszú távon tudunk nagy eredményeket elérni. Ebben segíthet nekünk a Ground Force Method szabadtestsúlyos edzésmódszer, a kettlebell, melynél kevés jobb eszköz létezik a funkcionális edzés világában, illetve a Japánból származó, KAATSU edzésmódszer, melynek segítségével ízületkímélő módon tudunk hatékonyan és biztonságosan számodra megfelelő eredményeket elérni.

Mottóm:

„Ha erős vagy mutass gyengeséget, ha gyenge vagy mutass erőt”

Beszélt nyelvek:

magyar, angol

Elérhetőségeim:
Telefon: 0620 5219100
E-mail: titanmichell@gmail.com